Cum evoluează relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi se pregătesc să plece în vacanță

Relația dintre frumoasa asistentă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu evoluează frumos semn că este ceva serios între ei. Cei doi au început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste încă din vară, cu toate că se cunoșteau de ceva vreme. Iar acum, Ramona și Cătălin fac ultimele pregătiri înainte de vacanța pe care o vor petrece în „țările calde”.

Asistenta matinalului de la Antena 1 și Cătălin Cazacu sunt împreună de câteva luni bune, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă! Mai mult, aceștia s-au mutat împreună și chiar și-au făcut planuri pentru sărbătorile de iarnă. Tot împreună au fost surprinși de curând, când titratul campion la motociclism i-a făcut o surpriză asistentei de la „Neatza”.

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este tot mai serioasă
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar zilele acestora nu seamănă una cu alta. Ei participă la tot felul de activități, merg în vacanțe și se înțeleg din ce în ce mai bine. Acum, de sărbători, se pregătesc să plece în Zanzibar pentru a petrece alături de prieteni. Însă până atunci mai sunt multe activități de bifat, iar ei o știu foarte bine.

Zilele trecute, paparazzii Cancan.ro i-au întâlnit pe cei doi în parc! Ramona și Cătălin au profitat de câteva ore libere și au ieșit să se plimbe și, cel mai probabil, să mai pună la punct câte una-alta, înainte de a pleca din țară. Îmbrăcați extrem de lejer, ea într-un trening de culoare turquoise și cu un palton alb pe deasupra, iar el într-o pereche de jeans negri și un hanorac galben, Ramona și Cătălin s-au bucurat de vremea frumoasă.

După câteva minute, s-au îndreptat spre parcare, unde fostul „Vultur de Noapte” avea să-i facă o surpriză iubitei. Și-a cumpărat o nouă mașină, un Mercedes S, și i-a arătat-o cu mândrie. Au zâmbit, au vorbit puțin, iar apoi s-au urcat în mașină și au plecat acolo unde aveau treabă.

Cătălin și Ramona au avut un an plin cu de toate
Sunt tineri, n-au nicio obligație, iar sărbătorile petrecute în stil tradițional nu-i atrag deloc! Așadar, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au început să-și facă bagajele și să se pregătească pentru un Crăciun atipic. Pe plajă, în costum de baie, în Zanzibar, așa vor petrece cei doi îndrăgostiți. Nu merg singuri, ci alături de prieteni, astfel că distracția va fi asigurată.

„Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar! Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie”, a dezvăluit Ramona Olaru.

Mai mult decât atât, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mai spus și ce și-a propus pentru anul următor.

„Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate”, a adăugat Ramona.