Cum inchiriezi spatii pentru o afacere mica?

30

Persoanele care cauta spatii de inchiriat Bucuresti ieftin, ar trebui sa tina cont de mai multe sfaturi pentru a lua cea mai buna decizii.

Spatii de inchiriat Bucuresti ieftin – sfaturi utile pentru micii intreprinzatori

Evaluarea costurilor de pornire poate fi dificila pentru noii retaileri. In primul rand pentru deschiderea unei firme sunt implicate foarte multe costuri. De aceea sunt necesare pentru inceput spatii de inchiriat Bucuresti ieftin, sau pentru orice alt oras.

 

Spatii de inchiriat Bucuresti ieftin – stabilirea bugetului

Sunt numeroase spatii de inchiriat Bucuresti ieftin, insa este foarte important sa se tina cont de bugetul stabilit pentru a lua cea mai buna decizie. La costurile chiriei se adauga desigur si costurile pentru utilitati sau intretinere. De aceea evaluarea ar trebui facuta prin prisma acestor criterii extrem de importante.

Se poate incepe prin analizarea proprietatilor vacante din zona in care managerul doreste sa deschida un magazin sau un spatiu de birouri. Majoritatea zonelor au un pret pe patrat patrat. De exemplu, un magazin dintr-un centru comercial popular situat chiar in fata unui drum principal va costa mai mult decat un magazin intr-un bloc amplasat pe o straduta laturalnica.

O cladire amplasata la mare distanta de centru, intr-un loc izolat va costa mult mai putin insa si rezultatele unui astfel de spatiu sunt foarte mici.

Un alt detaliu important sunt conditiile de inchiriere impuse de proprietar. Majoritatea proprietarilor impun diverse lucruri in contractele de inchiriere, pe langa costul lunar. Anumiti proprietari nu accepta remodelarea interiorului, altii nu accepta compartimentarea si lista poate continua.

Toate costurile aferente spatiului trebuie sa fie stabilite de la inceput si trecute in contract. Proprietarii pot solicita si un avans sau o garantie pe care persoana care inchiriaza o va recupera de la proprietar atunci cand paraseste locul si cand contractul inceteaza, daca toate clauzele din contract au fost respectate.

Din ce in ce mai des, intreprinderile startup aleg sa faca vanzari online pentru a economisi costuri. Chiar si in acest caz, stocurile trebuie sa fie depozitate undeva iar de foarte multe ori propria casa nu este suficient de mare pentru a gazdui toate produsele.

In plus, daca exista si angajati acestia vor trebui sa aiba unde sa lucreze, ceea ce inseamna ca este necesar sa existe spatiu special in acest scop.

 

De aceea este necesar sa fie gasite spatii ieftine insa cu potential pentru ca decizia de inchiriere sa fie cea mai buna si pentru ca rezultatele sa fie de fiecare data cele dorite. Recomandarea specialistilor este ca magazinele, chiar si cele mai mici sa fie amplasate in locuri accesibile tuturor si vizibile.

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise