Cum își menține Minodora greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme: „Mănânc de toate”

La 43 de ani, Minodora este „La Maxim” doar din punct de vedere profesional, deoarece fizic artista nu mai seamănă deloc cu ea… După ce a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, Minodora mărturisește că mănâncă de toate, însă cu limită…

Pentru Minodora, greutatea nu a părut să fie un impediment… până în momentul în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. Drept urmare, artista în vârstă de 43 de ani a reușit să dea jos, în aproximativ doi ani, 40 de kilograme. după ce a luat decizia radicală de a-și micșora stomacul, Minodora a reușit să dea jos foarte mult și, ce e mai important, să se mențină.

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. Iată însă că, după operație, artista a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă. Dacă în urmă cu doi ani avea 100 de kilograme, acum Minodora a ajuns la 60, în condițiile în care, spune ea, mănâncă orice. În ce constă secretul? În moderație, în limitarea porțiilor, dar și în mișcare, pentru că artista face și sport.

„Am ajuns …continuarea aici