Cum își petrece Oana Roman timpul liber alături de partenerul ei de viață și fetița lor. Ce au făcut cei trei atunci când au ieșit în oraș: „A avut o idee foarte bună”

Oana Roman știe cum să-și petreacă timpul în familie. Marius Elisei, partenerul ei de viață, s-a decis să le scoată în oraș pe vedetă și pe fetița lor. Aceștia s-au distrat de minune, au mâncat sushi și au mers la un film.

Cu toții știm cât de mult își iubește Oana Roman familia. Ce-i drept, vedeta petrece timp de calitate în compania fetiței sale, iar partenerul ei, Marius Elisei s-a hotătât să le scoată în oraș pe cele două pentru a se bucura de o seară frumoasă.

Aceștia au ieșit în oraș, au mâncat sushi și au mers la cinema. Oana Roman este foarte activă pe paginile de socializare și bineînțeles că le-a povestit și fanilor despre cum își va petrece această seară.

„Marius a avut o idee foarte bună să ieșim la masă și la film în familie! Am mâncat un sushi foarte bun, acum bem o cafea și apoi mergem la film”, a povestit Oana Roman.

Ce poate fi mai frumos decât o seară petrecută în compania familiei? Oana Roman este o mămică model și este tot timpul alături de fiica ei.

Bineînțeles că nu se uită la bani când vine vorba de pofetele micuței și mereu îi oferă tot ce e mai bun.

Oana Roman petrece timp de calitate alături de familia ei

Oana Roman a trecut prin momente grele în viață, dar acum este fericită și împlinită alături de Marius Elisei și de fetița lor.

Cei doi se înțeleg foarte bine și se ocupă de creșterea micuței împreună.

Vedeta pare mai bucuroasă ca niciodată, iar partenerul ei de viață știe cum să le facă zile frumoase celor două.

Chiar dacă au fost despărțiți, dragostea dintre Oana Roman și

Marius Elisei a învins, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Aceștia petrec foarte mult timp împreună și cu siguranță că au o familie model. scrie spynews.ro