Cum s-a certat Mihaela Rădulescu cu presa din Austria. Episodul puțin cunoscut. „O să rămâneți la femeia cu barbă”

De aproape trei decenii trăiește în lumina reflectoarelor, obișnuită cu criticile ce i s-au adus în nenumărate rânduri, însă a refuzat să lase un derapaj grav la adresa sa netaxat. Cum s-a certat Mihaela Rădulescu cu presa din Austria.

Mihaela Rădulescu, scandal cu presa din Austria

De mai bine de 30 de ani, Mihaela Rădulescu știe prea bine ce înseamnă viața sub lumina reflectoarelor. Fiecare decizie a sa, fie că vorbim despre carieră sau familie, a fost analizată și disecată în spațiul public, vedeta nefiind ferită de scandaluri.

Puțini își amintesc un conflict pe care vedeta l-a avut cu presa din Austria. Totul a început cu un articol apărut într-o publicație din țara străină în urmă ceva ani cu titlul „Felix și bătrâna doamnă”.

Mihaela Rădulescu i-a criticat pe jurnaliștii austrieci într-o postare publicată pe blogul personal. Bruneta și-a început scrisoarea cu precizarea că știe prea bine ce este un scandal de presă, având în spate o carieră de aproape 25 de ani în televiziune.

„O să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. – Conchita Wurst), care a un super erou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austra pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați”, a scris Mihaela Rădulescu.