Cum S-A Îmbrăcat Carmen Iohannis La Slujba De Crăciun! Accesoriul Care A Atras Atenția Tuturor

carmen iohannis craciun

Respectând tradiția, Carmen Iohannis a sosit și anul acesta la brațul soțului ei, președintele României, la slujba de Crăciun. După cum era de așteptat, prima doamnă a României a îmbrăcat o ținută aleasă, cu care a atras privirile tuturor.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Crăciun

An de an, cuplul prezidențial participă la slujba de Crăciun ținută la o biserică din Sibiu, orașul în care prima-doamnă își are reședința. Astfel că nici anul acesta nu au făcut rabat de la această tradiție. Încă de la primele ore ale dimineții, Carmen Iohannis și-a făcut apariția la biserică alături de președintele Klaus Iohannis.

Inedit a fost, însă, stilul vestimentar adoptat. Dacă în alți ani prima doamnă ne surprindea cu outfituri în culori pastel, anul acesta Carmen Iohannis a schimbat macazul. Ea a îmbrăcat un palton într-o culoare sobră. L-a asortat, însă, cu o eșarfă roz și o geantă în nuanță asemănătoare, pentru a da o pată de culoare outfitul ei.

Mesajul transmis de președintele României

Klaus Iohannis a profitat de prezența presei și a ținut să le ureze un mesaj de Crăciun românilor. „Vă doresc tuturor Crăciun fericit, linişte şi pace în familie! Naşterea Domnului să vă aducă şi linişte în suflet şi să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă doresc Sărbători fericite!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, după ce a ieșit de la slujba de Crăciun alături de soția sa.