Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu

727

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu. Fostul premier a ales, pentru eveniment, o rochie elegantă.

Sâmbătă, 19 octombrie, a fost o zi importantă pentru Alessandra Stoicescu și soțul ei. Cei doi și-au botezat fetița. Slujba de creștinare a avut loc la Parohia Sfânta Vineri Pajura. Nașii micuței au fost Gabriela Firea și soțul ei împreună cu o altă pereche, prieteni de suflet ai cuplului, care au avut grijă de Sara pe parcursul slujbei.

La marele eveniment, primarul Capitalei a optat pentru o rochie albă, din dantelă și tul, cu accesorii argintii în jurul taliei, iar la restaurant a ales o rochie gri, cu model. Fetița Alessandrei Stoicescu a fost extrem de cuminte în biserică. La un moment dat, a și adormit. Sara a avut o rochiță făcută de celebra casă de modă ”Dolce & Gabbana”.

Invitați de seamă la botez

Au fost numai invitați de seamă la botez! Părinților fericiți și emoționați le-au fost alături familia, dar și colegii și prietenii de suflet. Printre aceștia s-au numărat Andreea Berecleanu și Constantins Stan, Sabina Iosub și soțul ei, Oana Stancu și soțul ei, Rovana Plumb, Dan Capatos, Adrian Năstase, dar și Viorica Dăncilă.

Fostul premier a optat pentru o rochie verde, cu mărgele cusute pe mâneci, accesorizată cu o broșă. Viorica Dăncilă s-a simțit extrem de bine alături de invitați, cu care de altfel s-a și fotografiat.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise