Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Carmen de la Sălciua de Marian Corcheș. Detaliul pe care puțini îl știu despre relația lor: ”În fiecare moment din viața”

Carmen Sălciua a dezvăluit cum s-a îndrăgostit, de fapt, de Marian Corcheș. Ce îl face să fie special?

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Corcheș. Ce doi urmează să se căsătorească, după o cererea în căsătorie care a avut loc în Dubai. Recent, artista a scris în descrierea unei fotografii cum a cucerit-o, de fapt, iubitul ei.
Ce îl face pe Marian Corcheș să fie special pentru Carmen de la Sălciua

De când l-a cunoscut pe Marian, Carmen radiază de fericire. Este o femeie împlinită și în curând va îmbrăca din nou rochia de mireasă. De această dată, vedeta crede că va fi cu noroc, căci simte că el este sufletul ei pereche.

Recent, artista a urcat pe pagina de Instagram o fotografie cu ea și iubitul ei, iar în descriere a scris un mesaj care reflectă calitățile pe care Marian le are și care au făcut-o să se îndrăgostească iremediabil de el.

”Și poate nu ați înțeles, dar unele femei se îndrăgostesc atunci când le faci sa rada, când le susții și ești acolo in fiecare moment din viața lor!”, a scris Carmen de la Sălciua în descrierea fotografiei.

Se pare că Marian Corcheș o susține necondiționat pe artistă în cariera ei și îi este alături în fiecare moment din viața ei, ceea ce a impresionat-o și a determinat-o să-l iubească mai mult ca pe oricine. De asemenea, cu ocazia zilei lui de naștere, Carmen de la Sălciua a lansat o nouă piesă pe care i-a dedicat-o viitorului ei soț.

Fanii îi admiră foarte mult și de fiecare dată le comentează la postări: ”Doi frumoși ❤️sa fiți iubiți până la sfârșitul vieții!! Si să-ți dea dumnezeu fericire INFINITĂ ❤️❤️❤️IUBIRE maximă ❤️❤️/ ❤️❤️❤️cei mai frumoși cuplul 2022/ Un cuplu de neuitat va ador sunteți făcuți unul pentru celălalt 👏👏👏👏👏♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️”, sunt
doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea vedetei.