35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Cum se simte Ion Dichiseanu. Noi detalii despre marele actor

Cum se simte Ion Dichiseanu după ce în cursul zilei de sâmbăta a fort internat la spitalul Floreasca din Capitală. Îndrăgitul actor a fost internat de urgență deoarece nivelul de saturație era mult scăzut. Acesta a avut nevoie de ventilație mecanică pentru a-și reveni.

În vârstă de 87 de ani, actorul s-a simțit rău încă de vineri dimineața, însă a refuzat internarea cu gândul că se va simți mai bine.

Cum se simte Ion Dichiseanu
Clipe de groază pentru iubitul actor Ion Dichiseanu. Sâmbăta acesta s-a simțit extrem de rău și a chemat ambulanța pentru a fi preluat de urgență la spital. Chiar dacă paramedicii au încercat să-l trateze, starea actorului s-a agravat, motiv pentru care au decis să-l transporte de urgență la spitalul Floreasca din București. Marele actor a avut un nivel de saturație de doar 70, fiind nevoie de ventilație mecanică pentru a-și reveni.

În vârstă de 87 de ani, actorul s-a simțit rău încă de vineri dimineață, dar a refuzat internarea la spital cu gândul că se va face bine. După doar o zi, starea sa de sănătatea s-a agravat, medicii de pe ambulanță fiind nevoiți să-l ducă de urgență la spital. Ulterior, cadrele medicale l-au intubat și i-au făcut un test pentru a afla dacă este infectat cu noul coronavirus. Din fericire rezultatul pentru noul coronavirus a ieșit negativ.

Dichiseanu are probleme pulmonare grave și de mulți ani se confruntă cu insuficiență respiratorie. Actorul este un fumător înrăit. De asemenea, acesta are și probleme cardiace, care îi afectează și mai mult starea de sănătate. Pentru moment medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a actorului și nu pot oferi mai multe informațîi legate de diagnostic.

Ion Dichiesanu a trecut printr-un accident periculos
În urmă cu mai mulți ani, Ion Dichiseanu a trecut printr-un accident periculos. Aflat pe platourile de filmare pentru filmele „Dacii” și „Burebista”, actorul și-a rupt trei coaste. Calul pe care se afla a intrat în conflict cu un altul, iar în acel moment Ion Dichiseanu a căzut de pe el și s-a rănit.

Deși a fost nevoit să stea internat 14 zile pentru a se recupera, acesta a decis să se întoarcă pe platourile de filmare mult mai devreme.

Cine este Ion Dichiseanu
Medicii sunt rezervați și nu au putut oferi mai multe informații despre cum se simte Ion Dichiseanu. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale în filmele românești. Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică și Facultatea de Teatru din București în 1959. Acesta a primit premiul ACIN pentru rolul din filmul „Clipa” și a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Totodată, Dichiseanu a fost ales Cetățean de Onoare al orașului Adjud, fiind orașul său natal.

Acesta a fost casatorit cu Simona Florescu cu care are si o fata, Ioana Dichiseanu.

În 2019 a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Serviciul Credincios în grad de ofițer. În urmă cu 25 de ani a publicat volumul de versuri Frumoasa spaniolă, frumoasa suedeză la Editura Arc și a fost vocea unei gecalop în cadrul scurt-metrajului Oaia fără blană.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate