CUM ȘI-A FĂCUT APARIȚIA CONNECT-R LA ÎNMORMÂNTAREA LUI LEO IORGA! CE A ADUS LA CĂPĂTÂIUL CÂNTĂREȚULUI! IMAGINI EXCLUSIVE

3.167

Artiștii din România au trecut prin zile pline de durere, atât Mihai Constantinescu, cât și Leo Iorga, pornind pe drumul către eternitate. Amândoi s-au luptat pentru a rămâne în viață, numai că un destin dragic a scris un cu totul alt scenariu.

Leo Iorga este înmormântat azi, la Cimitirul Bellu din București, iar toți cei care l-au cunoscut și apreciat au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu. Kempes, o altă mare vocea a rockului din România, Adi Ordean, Iulian Vrabete și Edi Petroșel de la Holograf, Connect-R. Sunt doar câțiva dintre cei care au ajuns la cimitir, cu larimi în ochi, pentru a se despărțit de cântărețul Leo Iorga.

Connect-R, îmbrăcat în negru și ținând în mâini un buchet de flori galbene, a mers la căpătâiul regretatului Leo Iorga și a depus florile la căpătâiul artistului.

Connect-R, la înmormântarea lui Leo Iorga

Leo Iorga – biografie

Leo Iorga a cântat până în 1985 la grupul “Pacific”, iar trei ani mai târziu a fost cooptat de de Cargo, lansând hiturile: “Brigadierii”, “Povestiri din gară”; “Erata” . Din toamna lui 1988 până în 1996, a fost vocalistul grupului Compact în componența Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Cnejevici, Teo Peter, Emil Laghia și Leluț Vasilescu, “formula de aur a Compactului”.

Cu Leo Iorga vocal, trupa Compact cântă la festivalul “Mitt Ein Ander” la Berlin în 1989. Trei turnee în Republica Moldova (1988, 1990, 1992). În 1990 participă la turneul “British Rock for Romania” alături de trupele Crazy Had , Jesus Jones, Skin Games. În 1992 participă la festivalul “Rock ’92” alături de două nume celebre ale rockului mondial: Uriah Heep și Ian Gillan Band, iar în 1993 susține două concerte (în Brașov și Sofia) alături de legendara trupă Nazareth. În 1994 cântă la “Skip Rock Festival” alături de celebrul grup Jethro Tull. În 1993- ’94-’95, turneul Marlboro Music alături de Holograf, Iris, Direcția 5.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise