Cum si-au facut aparitia Culita Sterp si sotia lui la cununia civila a Getutei Sterp. Cea mai cunoscuta familie din Hateg, baie de multime la intrarea in incinta Starii Civile

Culita Sterp a fost si el alaturi de sora lui mai mica in cea mai importanta zi a ei, alaturi de sotia si de fiul sau, Milan.

Întreaga familie Sterp are motiv de sărbătoare căci Geta Sterp și-a unit destinul cu cel al lui Sebastian Craciunescu, tânărul cu care trăiește o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de câțiva ani.

Iată că mama Geta are motive serioase să plângă de fericire, dar și de tristețe deoarece fiica cea mica pleacă din casa părinteasca și își formează propria familie.  Întreagă familie a fost în toiul pregătirile de mai bine de o luna, iar mama Geta chiar a dezvăluit câteva detalii despre organizarea nuntii fiicei sale celei mici

Aparitia lui Culita Sterp la nunta surorii lui, Geta Sterp

„Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei.   Noi nu o să avem timp să facem prăjituri.   Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa, vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, un suc, fiecare ce dorește.

Vin și cei care nu sunt invitații, oamenii care vor să vadă mirii.(…) Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie și o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vrei 30 de kilometri.

O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi”  ,   a explicat mama Geta

Prezenti in tinute impecabile la marele eveniment, atat Culita Sterp cat si sotia lui, Daniela Iliescu, s-au bucurat si au felicitat mirii la Starea Civila. Cei doi au venit insotiti de micutul Milan care nu a lipsit din nicio poza. Se stie ca atat Culita cat si Iancu sunt topiti dupa sora lor care niciodata nu s-a sfiit sa se dea inlaturi de la treburile gospodaresti si de la a merge cu oile. In ziua cea mare a Getutei, Culita i-a transmis poate cel mai emotionant mesaj surorii sale, spunandu-i ca: „Casa de piatra, frumusetea noastra! Nu imi gasesc cuvintele acum, dar revin!”