18.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Cum și unde se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor România

Condițiile de supraviețuire sunt dificile în jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”. Iar… concurentele sunt nevoite să apeleze la diverse trucuri ca să arate bine în fața camerelor de filmat.

Când vine vorba de igiena personală, concurenții întâmpină dificultăți deoarece nu dispun de tratament regește. Fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia se spală în Ocean. Pentru reprezentantele sexului frumos, situația este și mai dificilă atunci când vine vorba despre epilat.

Grațiela Duban, fosta concurentă din cadul show-ului, a mărturisit cum reușesc femeile să scape de părul nedorit în condițiile date. Se pare că producătorii le pun la dispoziție un aparat de ras, dar majoritatea apelează la epilarea definitivă înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

Cum și unde se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor România
”Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane”, spunea Grațiela Duban.

Alt chin pe care trebuie să-l îndure concurentele este din cauza hainelor. Acestea au voie să-și ia foarte puține accesorii de îmbrăcăminte, pe care le vor primi pe rând în cadrul concursului.

”Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și… atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin… ce să zic”, declara artista.

Amna, despre experiența de la “Survivor România” 2021
La scurt timp după ce s-a aflat că Amna părăsește competiția, Lucian Barbu a fost nevoit să plece și el acasă din cauza unei accidentări la genunchi. Cântăreața de 36 de ani a ajuns în țară săptămâna aceasta și a acceptat să ofere un interviu impresionant despre experiența pe care a trăit-o în jungla din Republica Dominicană.

“Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine”, a declarat artista pentru revista VIVA!.

Vedetei i-a fost extrem de dificil să stea departe de fiul ei și, pe când se afla pe platourile de filmare ale emisiunii, își reamintea una dintre declarațiile de dragoste pe care prințul său i le face. David Cristian va împlini șapte ani pe 12 august. Întrebată cum a primit băiatul vestea că ea pleacă în Dominicană:

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate