Cum trece Halep peste scandalul de dopaj. Cum a fost surprinsă tensimena

Simona Halep trece prin cea mai grea experiență a vieții sale. Tenismena este implicată într-un scandal de proporții, dar a găsit soluția de a face față mai ușor supărării. Sportiva și-a găsit liniștea și încearcă să își păstreze calmul în acest fel.

Simona Halep, în sânul familiei

Simona Halep trece prin cea mai grea experiență de până acum și cu greu mai face față stresului. Se afla intr-o situație destul de dificilă din cauza problemelor de sănătate, dar toți credeau că cele întâmplate acum i-au pus capac.

Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Simona intr-o ipostază la care nimeni nu se aștepta. Tenismena era foarte relaxată, deși este implicată într-un scandal de proporții. Îndrăgita jucătoare de tenis a fost surprinsă alături de fratele ei, soția și copilul acestuia la un restaurant de lux din zona Primăverii, București.

DA2ECDC3 41D7 4315 B867 D1D2B38473FD

Simona este foarte apropiată de familia ei și se pare că doar așa reușește să mai uite de probleme. Nu s-s grăbit deloc, ci a stat aproximativ trei ore în localul respectiv, unde s-a simțit foarte bine cu cei dragi, după o perioadă în care nimic nu i-a mers bine.

Ce scrie în pașaportul biologic al lui Halep

Se pare că Simona a fost mereu testată, dar acum a fost vorba despre un test special, inteligent, care se face în situația în care un sportiv ar fi bănuit de ceva rău.

Cât despre Halep, se pare că pașaportul biologic al Simonei Halep nu a suferit modificări pe parcursul anilor, ceea ce înseamnă că nu era luată în vizor.

„Simona era foarte testată și pe toate tipurile de probe biologice, foarte des pe sânge. A fost o testare inteligentă, care se comandă atunci când există informații sau bănuieli, suspiciuni. Sau când este planificat un control la un meci, iar sportivii sunt selectați în funcție de performanțele fizice, de exemplu”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor Gabriela Andreiașu, directorul ANAD.