18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Iată cum va fi inmormantata Cristina Topescu

După cum întreaga presă informează de cateva zile, Cristina Topescu a fost gasita moartă și deja în stare de putrefacție, duminica seara, in locuinta ei din Tunari, în dormitorul de la ultimul etaj, de către personalul medical al Ambulanței. Și-a dat ultima suflare alaturi de fiintele pe care le-a iubit nespus de mult: cainii ei. Cel mai probabil, s-a stins din viață la finalul anului trecut. Cea care a sunat la 112 a fost Diana Maria, una dintre vecinele și prietenele apropiate ale jurnalistei.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri, anunta romaniatv.net, așa cum se zvonește că și-ar fi dorit. Această decizie a fost anuntata luni de familia realizatoarei TV, Rodica Țopescu, ce se afla în Germania.

Nu s-a putut stabili cu precizie ziua in care a decedat si nici cauza exactă a decesului, întrucat trupul neinsufletit se afla intr-o avansata stare de putrefactie. Va fi efectuata si o expertiza toxicologica dupa ce in stomacul ei au fost gasite mai multe medicamente. Raportul medico legal a ajuns pe masa procurorilor, care au solicitat si expertize in cazul cainilor găsiți morți de foame și de sete.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate