Cum va fi viata alaturi de o femeie in functie de luna in care s-a nascut

Potrivit psihologilor, in prima luna a vietii se formeaza trasaturi comune de caracter care vor influenta in continuare soarta, relatiile cu partenerii, pasiunile si alegerea profesiei. Deci, am citit despre caracterul unei femei dupa luna nasterii si cu care femeie este mai bine sa iti asociezi viata viitoare. Toate datele au coincis, indiferent cat de uimitor ar parea! Afla cum va fi viata de cuplu pentru o femeie in functie de luna nasterii!

Ianuarie
Principalele calitati ale femeilor care s-au nascut in ianuarie pot fi perseverenta, o miscare clara catre obiectivul lor, determinare. Ele iau toate fatetele vietii lor la fel de serios si responsabil. Uneori se pare ca sunt prea cicalitoare in privinta ta lucurilor minore, dar din afara, dorinta femeii din ianuarie este de a te inconjura doar cu lucruri frumoase!
Aceste femei nu au incredere in nimeni cu viata lor si niciodata nu-si arata sentimentele. Ele sunt gata sa se deschida numai celor care inteleg si impartasesc pe deplin convingerile lor de viata si cu care gasesc, de asemenea, subiecte intelectuale comune pentru conversatii.

Februarie
Doamnele care s-au nascut in februarie sunt naturi subtile si romantice, uneori este greu de inteles schimbarile rapide ale dispozitiei lor. Barbatii nu gasesc mereu o solutie pe sufletul misterios al unei femei februarie, nu toata lumea va avea suficienta rabdare pentru ea.
Dar nu orice om va fi capabil sa cucereasca o astfel de femeie, numai unul special poate lua un loc alaturi de ea. Iar doamnele din februarie nu vor tolera inselaciunea si secretul, vor rupe imediat relatia, daca simt chiar si o atingere de minciuna. De asemenea, trasaturile caracterului lor sunt imaginatia bogata si gandirea abstracta.

Martie
Doamnele nascute in martie sunt foarte fermecatoare, carismatice si capricioase. Cei din jurul lor au incredere in ele, deoarece femeile din martie sunt foarte loiale si credincioase, stiu sa pastreze secretele altor persoane si cer acelasi lucru de la altii.
Un rationament gresit sau chiar o minciuna mica poate supara foarte mult o astfel de femeie, deci nu este intotdeauna usor pentru ele sa gaseasca un partener.
Mari doamne, aproape ca toti oamenii nascuti in aceasta luna, se indragostesc odata pentru totdeauna in viata lor. Ele pot fi cu siguranta monogame. Si in aceasta privinta, vor gasi fericire daca isi vor lega viata cu un barbat nascut in martie!

Aprilie
Nascute in aprilie, femeile naturii sunt dotate cu talente in comunicarea cu ceilalti, pot gasi cu usurinta o limba comuna cu oricine, datorita abilitatilor lor diplomatice si oratorice.
De asemenea, femeile din aprilie sunt foarte temperamentale si geloase. Iar aici este foarte important ca omul care se afla in apropiere sa nu agraveze situatia deja tensionata, ci sa lase timp femeii de aprilie sa analizeze in liniste situatia.
Si, desigur, sa nu dea un motiv de gelozie, evitand astfel de explozii emotionale. Femeile nascute in aceasta luna sunt capabile sa iubeasca si sa dea placere,

 » Sursa: culinar.bzi.ro