All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

A cumpărat pentru fetiță ursulețul de pluș dintr-un târg de vechituri, dar când fata a călcat din greșeală pe el amândouă s-au speriat: din jucărie se auzea o voce de bărbat. Le-au dat lacrimile când au înțeles, uite cine era și ce mesaj avea

731

Amaya este o fetiță de 6 ani care a primit un nou urșuleț de pluș pe care mama ei îl luase dintr-un târg de vechituri. Dar ceva incredibil s-a întâmplat când fetița a călcat din greșeală pe el. Atunci a pornit o înregistrare care a speriat-o. Iată a cui era vocea.

Imediat ce a călcat pe ursuleț, a auzit o voce ciudată, era a unui bărbat, un soldat care luptase în Afganistan și care realizase o casetă, o pusese în ursuleț pentru a ura familiei sale un Crăciun fericit fiindcă el nu putea ajunge de sărbători acasă. La sfârșitul înregistrării le-a spus că îi va revedea pe toți curând și că îi iubește pe toți.

Amaya a rugat-o pe mama sa să asculte înregistrarea, iar inima femeii s-a frânt. Soțul Amandei, tatăl fetiței, era în Marină, așa că ea putea înțelege importanța mesajului, și a înțeles că nu va mai avea liniște până nu-l va da înapoi proprietarilor de drept, dar nimeni nu știa de unde să îi ia, așa că a ales să își ducă problema pe internet.

Amanda a scris pe Facebook prietenilor ei, rugându-i să răspândească povestea despre urs, ba chiar a apărut și la o emisiune televizată, deși acum toată America știe povestea ursulețului, până acum nu a avut noroc să îi găsească proprietarii. Să sperăm că în cele din urmă va reuși!

Cum suna mesajul:

Posted by Amanda Fields on Sonntag, 2. Juli 2017

Sursa: varusandel.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.