Cumplit! Un bărbat și-a omorât soția, după ce i-a aflat secretul! Nu a putut suporta că partenera lui face așa ceva

1.766

Un bărbat și-a omorât soția, după ce a aflat ce secret ascundea! Nu a putut trece în niciun caz cu vederea peste așa ceva. Ce făcuse femeia.

Un bărbat și-a ucis soția, după ce a aflat ce secret ascundea. William ”Jeff” West, în vârstă de 44 ani, a ales să își ucidă partenera de viață, Kat West, în vârstă de 42 de ani. Odioasa crimă a avut loc în Alabama, în data de 13 ianuarie.

Secretul pe care femeia îl ascundea era că presta servicii în filmele pentru adulți. Femeia, Kat West, ducea o viață dublă. În fața celor cunoscuți, ea se prezenta ca fiind o mamă casnică, însă, pe de altă parte, era model pe site-urile pentru adulți sub numele de Kitty Kat West.

Kat West vindea fotografii nud pe foarte mulți bani. Foarte multe persoane, mai ales de sex masculin, erau dispuse să plătească pentru ea. Soțul ei, William, a fost militar de profesie și atunci lucra ca agent de pază la o unitate de învățământ.

Bărbatul a declarat anchetatorilor că soția lui a murit din cauza băuturii, însă adevărul este altul. Soția sa a fost găsită moartă în fața blocului de un vecin. Era îmbrăcată sumar, având asupra sa o sticlă cu alcool și un telefon mobil. Un martor a declarat faptul că bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu câteva ore înainte de a muri.

„Ştim totul! Cunoaştem în cele mai mici detalii crima, ştim ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem şi dovezi!”, a declarat poliţistul Sean Lemley, pentru presa locală.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise