Curs valutar Octombrie 2022. Dolarul atinge o nouă valoare-record

Curs valutar 7 octombrie 2022. Vezi la ce valoare au ajuns cele mai cunoscute monede și cât costă cele care te interesează. Aceste valori rămân valabile până luni, când va avea loc o nouă ședință bancară. Află evoluția dolarului american, ce surprinde în fiecare zi.

Dolarul american șochează din nou

Curs valutar 7 Octombrie 2022. Banca Națională a României a emis valorile în jurul orei 13.00 și rămân valabile până luni, când va avea loc o nouă ședință bancară. Vezi la ce nivel au ajuns cele mai cunoscute monede.

Moneda naţională scade vineri, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, după cum arată cursul BNR. Cât despre moneda americanilor, a depăsit pragul de 5 lei și a ajuns la 5,0408 lei de la 4,9920, valoare înregistrată joi, ceea ce înseamnă o creştere de 0,0488. Nu este o modificare șocantă, dar este un semn că această monedă va atinge sume impresionante în perioada următoare.

Nu se știe, însă, dacă euro va mai avea parte de Evoluții în următoare. Totuși, specialiștii spun că ar putea atinge și el pragul de 5 lei până în 2023. Această predicție a fost făcută, însă, și anul trecut și nu a fost îndeplinită.

Dacă în urmă cu o zi, indicele 3M era la 7,94%, astăzi valoarea a ajuns la 7,96%. La începutul anului 2022, indicele ROBOR avea valoarea 3,02%, acesta începând să crească după ce a izbucnit războiul în Ucraina.