Curs valutar septembrie 2022. Evoluție surprinzătoare a dolarului american

Curs valutar 23 septembrie. Vezi cum au evoluat principalele monede ale lumii astăzi și la ce valori au ajuns. Află care mai este situația în lumea monetară și care sunt cotațiile zilei pentru aur, dolar, euro și alte monede. Cotațiile de astăzi rămân valabile 24 de ore de când au fost comunicate

Principalele cotații ale zilei
Iată principalele cotații ale zilei, valabile până luni, 26 septembrie 2022. În weekend nu au loc ședințe la BNR, ceea ce înseamnă că abia la începutul săptămânii vor fi actualizate noile valori.

Curs Valutar BNR valabil astazi 23.09.2022
1 Euro=4,9437 Lei

1 Dolar=5,0679 Lei

1 Liră sterlină=5,6284 Lei

1 Franc elvețian=5,1569 Lei

Se poate observa faptul că euro a crescut ușor astăzi, dar dolarul american a avut din nou parte de o evoluție surprinzătoare. Este în continuă evoluție și specialiștii spun că va atinge un nivel la care nimeni nu se așteaptă.

Dolarul american a trecut, joi, de valoarea de 5 lei, pentru prima dată în istorie, fiind cea mai mare valoare a dolarului față de leu la cursul BNR. Este o evoluție surprinzătoare, având în vedere că moneda nu decât că a întrecut cu mult Euro, ci a depășit și pagul de 5 lei, la care nimeni nu se aștepta.