Cutremur la Antena 1. Inca o vedeta celebra paraseste postul. Cine o inlocuieste

Antena 1 este macinata de plecari sau concedieri in ultima perioada. Dupa ce Alex Velea si Mirela Vaida au ramas fara salarii de la trustul Intact, acum a venit randul unei alte vedete sa ramana fara emisiunea in care a fost prezenta timp de sase sezoane. Este vorba despre iluzionistul Vlad Grigorescu, care dupa ce a castigat prima editia a iUmor a devenit prezentatorul show-ului.

Obisnuit cu scena ”iUmor” din ipostaza de invitat special, Dan Badea va deveni de co-prezentator, alaturi de Serban Copot.  Prima zi de filmare din cel de-al saselea sezon ”iUmor” a fost una solicitanta pentru noul membru al echipei, dupa cum chiar Dan Badea a recunoscut.

”E altfel sa fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazda trebuie sa te pregatesti, sa stai acolo, sa cureti dupa oaspeti, sa ai grija de toti. Nu cred ca am stat jos deloc, dar abia acum ma resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a placut mult prima zi! Incerc sa nu am prejudecati si nu judec pe nimeni, doar vreau sa inteleg motivatia fiecaruia de a urca pe scena. Sigur, la o astfel de emisiune te astepti sa intalnesti oameni dezinvolti, dar Serban mi-a spus ca s-ar putea sa existe si concurenti cu care nu o sa am ce sa vorbesc si, intr-adevar, m-am trezit la un moment dat putin blocat”, a povestit amuzat Dan Badea. 

Delia, Cheloo si Mihai Bendeac continua in cel de-al saselea sezon ”iUmor”, in curand, la Antena 1, cautarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mima sau improvizatie. Concurentii care primesc minimum doua ”Thumbs up” vor putea fi apoi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite „iUmor”, creata special de Antena 1, votul incepand in timpul editiei respective si terminandu-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, castigatorul fiecarei editii se va califica direct in finala! 

Cei cinci castigatori de pana acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea),

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !