Cutremurător! Ce a apărut la mormântul mamei Gabrielei Cristea! Imagini incredibile de la locul de veci al Didinei FOTO EXCLUSIV

3.128

Mama vedetei tv Gabriela Cristea s-a stins din viață în 2010, răpusă la doar 57 de ani de o boală grea.

Mama vedetei tv Gabriela Cristea s-a stins din viață pe 8 iunie 2010, răpusă la doar 57 de ani de o pancreatită. Didina și Gabriela Cristea nu-și mai vorbeau de ceva vreme, prezentatoarea tv netrecând peste reproșurile pe care părinții i le făcuseră în tinerețe. De altfel, Gabriela nici nu s-a dus la înmormântarea mamei.

”Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. A lipsit ceva. Nu știu dacă simțeam nevoia de mai multă dragoste, mai multă apreciere. De multe lucruri. (…). E clar că e vorba despre multe lipsuri despre care nu vorbesc – poate e mai simplu să trăiesc așa pentru mine, că nu e ușor să știi.”, a vorbit apoi Gabi la televizor despre relația pe care a avut-o cu mama ei.

În lipsa ei, la cimitirul în care își doarme Didina somnul de veci a trecut Eugen, tatăl Gabrielei, și Emil, fratele vedetei. Astăzi, cine trece pe la mormântul Didinei Cristea după multă vreme este șocat de cât de mult au crescut arbuștii plantați acum 9 ani. Practic, aceștia au invadat și acoperit mormântul mamei Gabrielei Cristea, deși inițial nu depășeau jumătate de metru înălțime!

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise