18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Caz șocant! O fetiță a murit de foame, după ce a fost lăsată chiar de mama ei să agonizeze singură în casă

Tragedie în Rusia! O fetiță doar doar doi ani a murit în chinuri greu de imaginat, după ce a fost lasată singură în casă de mama ei, care a plecat să petreacă, alături de mai mulți prieteni, timp de o săptămană. Maria Plenkina, în vârstă de 21 de ani, este mama fetiței care a băut chiar și detergent, în încercarea de a-și salva viața.

Mancarea pe care mama i-a lasat-o consta în puțin iaurt, pui și carnați. Înainte să iasă pe ușă, a oprit căldura și apa. Apropiaților le-a spus că fetița este la o amică, iar totul a fost descoperit după ce bunica fetiței a ajuns la locuință pentru a-i ura la mulți ani copilei, care tocmai împlinise varsta de trei anișori.

Mama fetiței decedate este anchetată în prezent și riscă până la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată. În urma verificărilor, medicii au constatet că tanara mama este sănătoasă din punct de vedere mintal și a fost 100% conștientă atunci când și-a lăsat copilul singură în casă, fără hrană și apă. A recunoscut în fața instanței că neglijența ei i-a ucis fetița, susținand că intenția nu era să o omoare. „Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare”, a spus Maria Plenkina, potrivit Daily Mail.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate