Daca vrei sa te razbuni pe cineva, lasa karma sa faca asta, va sti cand e momentul potrivit

Ignora gandurile care te fac nefericit, fa lucruri care iti aduc placere, intalneste-te cu oamenii alaturi de care te simti confortabil.

Dorinta de razbunare este fireasca. Tot feluri de ganduri ne trec prin cap atunci cand cineva ne raneste, iar noi vrem sa raspundem cu aceeasi moneda. Insa…

Cea mai buna forma de razbunare este sa te dezvolti. Uita ca trebuie sa-i raspunzi cuiva. Lasa karma sa se ocupe de asta, pentru ca ea isi va indeplini misiunea. Insa tu concentreaza-te sa devii mai buna decat esti astazi.

Invata sa ierti oamenii care nu-si cer iertare. Invata cum sa faci ca emotiile negative si furia sa te ajute sa devii mai productiva. Transforma aceasta energie negativa intr-un motor pentru dezvoltarea personalitatii tale. De exemplu – mergi la sala, creaza ceva sau pur si simplu incearca sa faci ceva nou.

Cea mai buna razbunare este sa nu-ti pese de ce cred ceilalti oameni, sa nu lasi actiunile sa te influenteze, sa nu te vezi prin ochii lor, sa nu incerci sa-i impresionezi, sa nu-i consideri mai presus decat tine doar pentru simplul fapt ca ei au ceea ce iti lipseste tie.

Munceste asupra ta, pentru ca te ai doar pe tine si nimeni nu va munci pentru tine. Tu – esti propria ta capodopera, chiar daca nu esti apreciata de toata lumea, insa niciodata nu trebuie sa incetezi sa muncesti si sa te perfectionezi.

Cea mai buna razbunare – invata sa renunti, nu tine cu dintii de cineva. Sa stii sa retinuti inseamna sa fii capabila sa te eliberezi. Uneori gandim urat despre noi, devenim dependenti de oamenii care ne calca fericirea in picioare, nu ne pretuiesc si nu ne iubesc cu adevarat.

Insa atunci cand vei invata sa renunti la cineva sau ceva ce iti complica viata, inseamna ca ai inceput sa te iubesti. Vei capata incredere in sine, te vei ridica si vei gasi ceea ce meriti cu adevarat.

Stii cum sa faci fata tuturor greutatilor din viata ta.

Cea mai buna razbunare este sa te iubesti aici, acum, pana cand vei deveni omul care vrei sa fii. Iubeste-te asa imperfecta cum esti. Invata din greseli. Ele nu iti determina personalitatea.

Iubeste-ti viata cu toate greutatile ei. Crede ca esti acolo unde trebuie sa fii exact in acel moment. Iubirea vine atunci cand o asteptam mai putin. Cautarile intensive nu aduc un rezultat pe masura, ci doar intensifica sentimentul de singuratate si suferinta. Iubirea nu este la exterior, ea este in interiorul nostru. Iubeste si vei fi iubit.

Cea mai buna razbunare este sa inveti sa te multumesti si sa fii fericita, chiar daca toata lumea este impotriva ta.

Fiecare dintre noi a fost dezamagit, a fost in

 » Sursa: bzi.ro