15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

Dame Barbara Windsor a murit. Actrița a fost găsită fără suflare în casă

Actrița Dame Barbara Windsor a murit la 83 de ani. Starul britanic era diagnosticat cu Alzheimer de mai bine de șase ani. Cel care a dat vestea tristă a fost soțul vedetei.

Familia a fost alături de aceasta în ultimele clipe de viață.

Dame Barbara Windsor a murit
Este doliu în cinematografia britanică după ce Dame Barbara Windsor a murit. Actrița s-a stins din viață la 83 de ani după ce s-a luptat timp de șase ani de zile cu nemiloasa boală Alzheimer. Soțul ei a fost cel care a făcut public anunțul. Acesta a precizat că familia și prietenii i-au fost alături și astfel, a reușit să fie așa cum o știa toată lumea, plină de umor și o adevărată luptătoare.

„Cu o tristețe profundă pot confirma că iubita mea soție Barbara a murit la ora 20.35, joi, 10 decembrie, la o casă de îngrijire din Londra.Trecerea ei în neființă a fost cauzată de Alzheimer, iar Barbara a murit, în cele din urmă, pașnic și am petrecut ultimele șapte zile alături de ea.

Eu însumi, familia și prietenii ei ne vom aminti de Barbara cu iubire, zâmbet și afecțiune pentru mulți ani de dragoste, distracție, prietenie și strălucire pe care i-a adus în toată viața noastră și divertismentul pe care l-a oferit atâtora mii de oameni, în timpul carierei sale. Ultimele săptămâni ale Barbarei au fost tipice modului în care și-a trăit viața. Pline de umor, dramă și spirit de luptă până la final.”, a mai transmis soțul actriței.

Cine a fost Dame Barbara Windsor
Actrița britanică Dame Barbara Windsor a murit. Cel mai important rol pentru cariera acesteia a fost Peggy Mitchell în „EastEnders”. A reușit să devină una din cele mai apreciate actrițe din Marea Britanie și a jucat alături de Ross Kemp și Steve McFadden. A primit o nominalizare la premiile BAFTA pentru apariția în „Sparrows Can’t Sing”. De asemenea, a jucat și alături de Sir Sean Connery, care a murit si el in urma cu o luna de zile, în „Chitty Chitty Bang Bang” şi „On the Fiddle”.

Dame Barbara Windsor a fost căsătorită de trei ori, dar nu a avut copii. În autobiografia ei din 2000, All of Me , Windsor a vorbit despre cele cinci avorturi, dintre care primele trei au avut loc la douăzeci de ani și ultimul când avea 42 de ani. Ea a spus că nu a vrut niciodată copii ca urmare a respingerii tatălui ei după ea divorțul părinților. Scot Mitchelt, fost actor și consultant în recrutare i-a devenit soț în anul 2000.

Fanii Mad Max sunt în lacrimi
Actriță britanică Dame Barbara Windsor a murit la 83 de ani, iar la începutul acestei luni o altă veste tragică din lumea filmului a venit după ce Hugh Keays-Byrne, starul din Mad Max, s-a stins din viață.

Hugh Keays-Byrne a murit la 73 de ani. Actorul s-a născut în India, din părinţi britanici, şi s-a mutat în Anglia în copilărie. În 1973, o producţie „Visul unei nopţi de vară/ Midsummer Night’s Dream” l-a făcut să ajungă în Australia, unde s-a și stabilit.

Hugh Keays-Byrne s-a declarat extrem de încântat de faptul că a fost rechemat în distribuția seriei, după cum a declarat într-un interviu acordat în anul 2015. Acesta a xplicat faptul că Immortal Joe era un „renascentist”, faţă de Toecutter, care era un membru al „comunităţii nomade oprimate”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate