26.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Dan Bittman a lansat un atac dur la adresa lui Lucian Mândruță. „Este un om mărunt…”

Declarațiile lui Dan Bittman au creat vâlvă în mediul online iar acum a lansat un atac dur la adresa lui Lucian Mândruță. Totul a început după ce solistul Holograf a spus că pandemia de coronavirus este doar un test mondial făcut de autorități.

Dan Bittman a răbufnit după intensificarea măsurilor pentru populație, pentru limitatea răspândirii noului coronavirus. Rând pe rând, diverse voci din spațiul public l-au criticat și chiar l-au atacat în termeni duri pe Dan Bittman. Ultimul dintre aceștia a fost omul de televiziune Lucian Mândruță, potrivit Fanatik.ro.

Dan Bittman – atac dur la adresa lui Lucian Mândruță
Solistul trupei Holograf nu a vrut să rămână dator și a contraatacat printr-un răspuns acid la adresa lui Lucian Mândruţă. Solistul trupei Holograf a explicat că se protejează de coronavirus, că el crede în această pandemie și acest virus. Numai că singurele sale probleme sunt doar cu instituțiile statului, care nu-și fac treaba, având în vedere cum evoluează lucrurile.

Mai nou, Dan Bittman aduce lămuriri, după ce a fost acuzat că are preferințe politice atât de anumite personaje publice, cât și de fani. De altfel, cântărețul îi dă replica lui Lucian Mîndruță, care l-a criticat în mediul virtual după ce artistul și-a spus punctul de vedere în ceea ce privește situația coronavirus la noi în țară.

Nu vreau să ajung la mâna unuia ca Lucian Mândruță, să îmi dea el lecții de etică și ce înseamnă artă. Este un om mărunt și cred că a spus și acum ceva despre mine. Mi-e milă de mintea lui slăbuță, pentru că aici este vorba despre cât poate mintea ta să ducă ca om și cetățean. De oameni ca el îmi e milă, oameni care spun că sunt abonat la banii publici și că sunt și pesedist. Oameni care nu gândesc. Oameni care au spus foarte multe lucruri urâte despre mine fără să am vreun drept la replică. Trebuie pus la punct acest individ (n.r. – Lucian Mîndruță). Este inadmisibil ceea ce face”, a precizat Dan Bittman.

A fost acuzat că este pesedist
Totodată, Dan Bittman povestește cum s-a ajuns să fie acuzat că este simpatizant al Partidului Social Democrat dar și că este abonat la banii publici. Această poveste a început în urmă cu doi ani, după ce a susținut un concert în sectorul 5, eveniment organizat de primarul PSD de acolo. Cu toate acestea, Dan Bittman se declară un liberal convins.

Nu am nicio legătură cu PSD, am fost liberal toată viața mea. Totul a pornit de la un concert pe care l-am avut în sectorul 5 și am spus pe scenă de față cu primarul că «domnul primar, mie mi se pare că lucrurile merg bine aici în sector». Și cu asta s-a declanșat o întreaga campanie împotriva mea. Au început să mă facă în toate felurile”, mai poveste;te Dan Bittman.

Cu ce criză se confruntă România
De asemenea, solistul Holograf este de părere că în momentul de față România se confruntă cu o criză pe toate planurile… Însă cel mai grav este că toate aceste probleme îi vor afecta foarte grav pe copii și pe tineri. Mai mult, Dan Bittman este îngrijorat de numărul mare de copiii care nu au acces la educație în condițiile unui învățământ online.

„România are 270 de mii de copii care nu au cum să învețe. Asta nu ne mai îngrijorează. Eu știu care este România reală, trăiesc printre oameni simpli, eu știu cum arată România adevărată. Sunt mult mai informat decât domnii care-și primesc informările de dimineață de la SRI. Am avut alte speranțe acum 30 de ani…”, conchide Dan Bittman.

În altă ordine de idei, după ce Dan Bittman a lansat un atac dur la adresa lui Lucian Mândruță, rămâne de văzut care va fi reacția amului de televiziune.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate