28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Dan Bittman, reacție dură la Xtra Night Show după ce s-au impus noi restricții în România: ”Ne-am lăsat mințiti, manipulați”

Dan Bittman a stârnit mereu controverse în ceea ce privește tema pandemiei coronavirusului în România, dar și a restricțiilor impuse de autorități. Iată ce declară cântărețul la Xtra Night Show, după ce vor fi impuse noi măsuri.

Dan Bittman a susținut încă de la începutul pandemiei că multe dintre regulile impuse de autorități nu au fost cele mai potrivite, iar aceasta s-a arătat foarte deranjat de măsurile care au fost luate în țară în cursul a un an de zile.

După ce duminică, 28 martie, România va avea parte de noi restricții, Dan Bittman a oferit primele declarații la Xtra Night Show în acest sens în prag de semi-carantină.

Cântărețul se declară în continuare foarte deranjat de acestea și consideră că oamenii au fost mințiți și manipulați, dar mereu a respectat tot ce s-a cerut pentru a se respecta distanțarea socială și regulile de protecție sanitară.

”Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezează, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus el la Xtra Night Show.

Restricții de circulație pentru localitățile cu rata de infectare ridicată

Potrivit comunicatului transmis de autorități în urmă cu o seară, vor exista începând de duminică restricții de circulație.

În localitățile cu o rată de infectare mai mare de 7,5 la mia de locuitori, calculată pe o perioadă de 14 zile, se impune restricționarea circulației începând cu ora 20:00.

Aceeași măsură va fi și în localitățile în care rata de infectare este mai mare de 4 la mia de locuitori, dar doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. scrie spynews.ro

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate