5.6 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021

Dan Bittman s-a întors la femeia pe care o iubește cel mai sincer

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună mai bine de 30 ani, chiar dacă niciun act nu a oficializat iubirea lor. Cu toate acestea, prin presă au început să circule fel de fel de informații legate de alte relații în care artistul ar fi fost implicat.

Monica Odagiu este actrița despre care se presupune că ar fi avut o relație cu Dan Bittman. Când aceasta avea doar 20 de ani, a scos o piesă alături de artist și, la puțină vreme după respectiva colaborare, amândoi au început să pună fotografii din același loc.

De fiecare dată când au fost întrebați despre acest subiect, amândoi au evitat și niciodată nu au recunoscut că ar fi fost împreună. Mai mult decât atât, la începutul acestui an, presa din România a scris că cei doi ar fi locuit împreună, iar Dan Bittman chiar ar fi avut de gând și să ajungă în fața ofițerului de la starea civilă.

Conform celor de la playtech.ro, la puțin timp după ce s-au mutat împreună, cei doi s-au despărțit și, acum, artistul s-a întors la femeia care îl iubește de peste trei decenii.

Apropiații celor doi au declarat că Liliana știe de aceste escapade romantice ale partenerului său, dar îl iartă, potrivit celor de la impact.ro. „Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbizul, iar vorbele umblă. Însă, și de data asta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânără. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au spus persoane din anturajul celor doi, conform sursei menționate anterior…

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate