25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Dan Negru, despre Crăciun: „Pandemia nu ne-a schimbat obiceiurile“

Dan Negru, vedeta de la Antena 1, a vorbit despre modul în care va petrece de Crăciun. Dan Negru a filmat pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1 și acum regele audienţelor în noaptea dintre ani se gândește la Crăciun.

Dan Negru a povestit că este o tradiţie de la care nu se abate niciodată în Timişoara, în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Anul acesta petrec ca de obicei. Acasă, cu ai mei. Așa a fost dintotdeauna și pandemia nu ne-a schimbat obiceiurile. Casa mea de fapt e la Timișoara și de vreo 20 de ani am venit în delegație la București, de unde n-am mai plecat acasă. Aștept și momentul ăsta, al întoarcerii acasă. Până atunci, petrecem Crăciunul când la Timișoara, când în București. Dar, acasă“, a povestit Dan Negru.

Dan Negru: „Îmi plac obiceiurile care se transmit din generaţii“
Vedeta de la Antena 1 se declară un gurmand și un iubitor al obiceiurilor care se transmit din generaţii.

„Contează mult cine e la masă şi nu neapărat ce e pe masă. Dacă sunt ai mei la masă, suntem toţi. E totul bine. Da, sunt un mare gurmand, chiar dacă nu se vede. Am arderi bune şi am făcut mult sport în viaţa mea, probabil asta mă ajută să nu pun kilogramele de la mesele copioase. Sunt gurmand.

De obicei, tăiem porcul acasă la socrii mei, la Ineu, sau acasă în satul bunicilor mei, la Bobda, aproape de Timişoara. Şi ritualul tăierii porcului îl ştiu de când eram eu mic şi îl dau mai departe. Când eram mic, când mă trezeam, porcul era deja tăiat. Acum, când copiii mei se trezesc, porcul e deja tranşat. Îmi plac obiceiurile care se transmit din generaţii. Crăciunul e cel mai bun motiv“, a spus Dan Negru.

Vacanță anulată în Egipt
Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap lui Dan Negru. Acesta avea programată o vacanță cu familia în Egipt, însă a fost nevoit să o anuleze și să-și recupereze banii de vacanţă.

„Aveam plătită vacanța, dar mi-am luat banii înapoi. Sper ca lumea să revină la vacanţe, la călătorii. E trist altfel. Cred că va urma o explozie a călătoriilor şi a vacanţelor atunci când totul se va termina“, a mai spus Dan Negru.

„Revelionu’ cu Negru”, pe Antena 1
Dan Negru a confirmat recent pe pagina sa de Facebook faptul că și anul acesta “Revelionu’ cu Negru” va fi on, pe Antena 1, urmând să aibă filmările la începutul lunii decembrie. În plus, Negru va avea un invitat de marcă al tinerei generații, mai precis, Selly, pe care l-a sunat să îl invite personal. Și cu această ocazie, Negru și-a adus aminte și de regretatul Gică Petrescu.

“Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre „Revelionu’ cu Negru” văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe…
Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie:
2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva.
Deci, se face! 🤪 Cu toate măsurile de siguranță!

Acu’ 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las și pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Miltar. Tot drumul am povestit despre clătite! Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soția lui, făcea cele mai bune clătite din București.
Aseară l-am sunat pe Selly și am confirmat cu el zilele de filmare.
Va fi unul dintre invitații mei.
Acu’ 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse.
La multi ani, Româniaaaaaaaaaaaaaa…….Work in progress”, a fost mesajul postat de Dan Negru.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate