sâmbătă, 28 martie 2020

Dan Negru, mesaj după decesul Cristinei Țopescu: „Ce breaslă ipocrită suntem!”

Știrile zilei

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Stewardesa Georgiana, atac dur la adresa romilor care revin în țară: „Veniți să ne omorâți părinții”

Zilele trecute, sute de romi au aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală, întorși toți din țările străine în care...

Dan Negru îi critică unele persoane care au adus elogii după moartea Cristinei Țopescu.

”Ce breaslă ipocrită suntem ! Tatăl Cristinei, Cristian Țopescu, mi-a povestit cum TVR l-a dat afară pe Iosif Sava. Fără niciun cuvânt, l-au dat afară, pur și simplu. Țopescu a încercat atunci să-i facă o mică petrecere în birou, aducându-i un tort, dar Sava, dezamăgit, n-a vrut să vină. După moarte, i-au ridicat o statuie și i-au dat numele unei piațete în București. Mile Cărpenișan sau Andrei Gheorghe au fost după moarte, dar în ultimii ani din viață presa le-a închis ușile. scrie acu’ pe un ecran. Presa care nu i-a mai găsit loc în ultima vreme…”, a fost primul mesaj al lui Dan Negru.

Apoi a revenit cu un alt mesaj dureros de dur:
„Zile în șir nu sună telefonul. Asta nu înseamnă că sunt uitat, doar că nu mai am ce să ofer… Mi-a spus-o demult Vadim. I se potrivește Cristinei Țopescu”.

Cristina Țopescu a decedat la finalul anului trecut. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit în locuința ei, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de aproximativ 3 săptămani. Regretata prezentatoare avea doar 59 de ani și s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR, din cauza dosarului familiei Țopescu. Tatăl ei, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, nu era bine văzut de Partidul Comunist, întrucat părerea pe care acesta și-a exprimat-o în timpul unui meci a deranjat, spunand că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

Cristina Țopescu a muncit foarte mult. După absolvirea Facultatii de Limbi straine (engleza-italiana), a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul”, scria pentru revista „Cinema”, traducea filme care circulau pe casete video. A revenit la TVR in 1991, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Dan Negru, mesaj după decesul Cristinei Țopescu: "Ce breaslă ipocrită suntem!" 1