15.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Dan Negru sare in apararea lui Alexandru Arsinel in cazul pensiei uriase pe care o are celebrul actor

Alexandru Arsinel este aparat de Dan Negru dupa controversele starnite de pensia uriasa pe care o are actorul. In aceasta perioada Arsinel a avut parte de multe rautati venite din partea oamenilor, ei fiind de parere ca pensia pe care o inseaza este una mult prea mare. Actorul se apara spunand ca el a muncit din greu si nu intelege de ce are parte de atat de multe rautati.

Dan Negru sare in apararea Actorului

Actorul primeste 33.720 de lei indemnizație de revoluționar, 58.116 de lei ca si pensie. Pe langa asta el mai primeste 90.733 de lei fiindca este manager la Teatrul de revista.

Desi are parte de multe rautati sunt si multe persoane care ii sunt alaturi si il apara pe actor. O persoana dintre acestea care il apara este Dan negru. El sustine ca sunt oameni care au pensii mult mai mari comparativ cu efortul pe care l-a depus Alexandru Arsinel.

„Un fost procuror comunist are 78 mii de lei pensie. Gh. Bălăşoiu îl cheamă. Arşinel are 8 mii de lei şi Google e ticsit azi de ştiri despre „Arşinel, pensionar de lux”. Familia mea a contribuit la pensia lui Arşinel: tata şi mama se amuzau la scheciurile cu Stela. Eram mic atunci. M-au amuzat şi pe mine când am crescut. Copiii mei îi ştiu vocea lui Baloo din „Cartea Junglei”. Trei generaţii care au contribuit de bună voie la ăia 8 mii a lui Arşinel.
N-o fi deajuns? Pentru ăia 78 mii ai securistului, n-am vrut să cotizez”, a spus Dan Negru.

Ce avere are Prezentatorul de la Antena 1

El a sarit in apararea actorului dupa scandalul starnit de suma pe care o incaseaza actorul. Prezentatorul TV are in spate o cariera de peste 25 de ani, dar cand este vorba de viata privata el prefera sa o tina departe de ochii lumii.

Prezentatorul celebrelor Revelioane si-a investit toti banii castigati in imobiliare. El incaseaza peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din apartamentele pe care le are in chirie castiga lunar suma de 50.000 de euro. Dan Negru s a mutat afarcerile imboliare si in orasul lui natal, Timisoara. De acolo castiga doar 20.000 de euro pe luna.

Dan Negru are o vila in valoare de 400.000 de euro pe care si-a construit-o din propriile venituri.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vară are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, a fost laudat de prieteni.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate