16.2 C
București
marți, 18 mai 2021

Dana Budeanu, despre operațiunea organizată de Raed Arafat la Spitalul Matei Balş

Dana Budeanu a avut o reacţie neaşteptată după operaţiunea organizată de Raed Arafat la Spitalul Matei Balş. Aceasta îl laudă pe șeful DSU.

Controversata creatoare de modă a lansat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care a vorbit despre evenimentul nefericit de vineri dimineața. Aceasta l-a lăudat pe Raed Arafat și pe pompierii SMURD pentru profesionalism.

”GATA, ÎNCEP SĂ SE TREZEASCĂ #GII IMBECILI SĂ URLE DE ARAFAT! NU, ZDRENŢELOR, URLAȚI CĂ LA COLECTIV DE MAGICIAN ACUM! HAI, DANS! ARAFAT E BETON ARMAT PENTRU ASTFEL DE SITUAȚII, CA ȘI ATUNCI! NU E BETON ARMAT SĂ NE TERORIZEZE CU MĂŞTILE ȘI ALTE INVENȚII, DAR PE CE FACE EL CU SALVĂRILE, E! CE TREABĂ ARE ARAFAT CU INCENDIU? A DAT EL FOC SAU CUM? MARȘ! RESPECT POMPIERII SMURD!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

De asemenea, acesta nu a fost singurul ei mesaj în legătură cu incendiul de la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș. Aceasta s-a legat și de faptul că președintele Klaus Iohannis se deplasează la Matei Balș, însă la Piatra Neamț, atunci când a izbucnit un incendiu dezastruos, nu s-a deplasat.

”100% CINEVA A VRUT MAI CALD ÎN SALON ȘI ȘI-A BĂGAT ÎN PRIZĂ CEVA. HOHAHANNIS SE DEPLASEAZĂ LA BALȘ! PENTRU? LA PIATRA NEAMȚ A FOST SAU? CE VĂ MAI PLACE VRĂJEALA LA TOȚI…”, a mai scris vedeta.

Bilanţul morţilor din incendiul de la Spitalul Matei Balş din Capitală a ajuns la 5
Dana Budeanu a avut o reactie pe pagina sa de Facebook vizavi de operaţiunea organizată de Raed Arafat la Spitalul Matei Balş.

Bilanțul morților din tragedia de la Spitalul Matei Balș din Capitală a crescut. Încă o persoană a fost găsită carbonizată în baie, potrivit unor informații pe surse citate de Realitatea TV.

Un incendiu a avut loc în această dimineaţă, 29 ianuarie 2021, la un pavilion al Spitalului Matei Balș din București, pacienții fiind evacuați de urgență.

Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05. La 5.13 au sosit primele echipe, iar la 5.14 a fost declanșat Planul roșu de intervenție. Au fost informați premierul, miniștrii Sănătății și Internelor. La sosirea pompierilor, incendiul era cu flacără deschisă, pe circa 120 mp, cu degajări mari de fum. De asemenea, incendiul a fost sub control încă de la ora 06.00.

La Institutul ”Matei Balş” s-au deplasat vineri dimineaţa şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Pompierii de asemenea au menționat faptul că au fost degajări extrem de mari de fum. La faţa locului au acționat mai multe ambulanțe, autospeciale, un spital mobil și unități de descarcerare. Salvatorii au acționat echipați potrivit protocolului COVID-19.

Pompierii precizează că pacienții răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la alte spitale din Capitală.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate