23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Dana Budeanu, în plin scandal cu Simona Gherghe! Ce au de împărțit cele două

Dana Budeanu se află în centrul unui nou scandal, de această dată cu Simona Gherghe, iar totul a pornit de la vaccinul anti-COVID. Mai precis de la o postare a prezentatoarei de la Antena 1 pe tema vaccinului. Și totuși, ceva pare să o fi deranjat pe Dana Budeanu, care a reacționat imediat la postarea Simonei Gherghe.

Dana Budeanu și Simona Gherghe par să fi dezgropat securea războiului, după ce prezentatoarea de la Antena 1 i-a dat tag creatoarei de modă într-una dintre postările sale. Iar de aici și până la discuțiile aprinse care au urmat n-a mai fost decât un pas. Imediat, stilista a venit cu o replică dură la adresa blondinei cu privire la o postare care discriminează românii în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID. Aceasta a ținut să-și spună punctul de vedere clar și precis despre vedetele care promovează vaccinul. Mai mult, Dana Budeanu i-a cerut Simonei Gherghe să nu-i mai bage vorbe-n gură și să citească de mai multe ori postările ei înainte.

Dana Budeanu, scandal cu Simona Gherghe
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, a publicat o postare pe rețelele de socializare în care a făcut reclamă unui restaurant. Aceasta preciza că restaurantul oferă 15% reducere pentru persoanele care s-au vaccinare împotriva noului coronavirus. Iar postarea a deranjat-o crunt pe Dana Budeanu, care a comentat pe marginea acestui subiect într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

„După ce că o faceți nu lată, penibil de lată, vă place să vă băgați în seamă. În primul rând, nu-mi mai dai tag, pentru că am văzut la Simona Gherghe… că am postat eu că am studiat la Londra și tu la Iași și că nu știi cu marș. Nu știi cu marș? Păi Acces Direct… e vorba aia, dicționarul de băgat și de scos. Formatul de băgat și de scos etalon în televiziune, mai lasă-ne cu puritatea… pe bune acum, hai să vorbim pe față. Eu am postat ceva ce ai postat tu, eu nu am scris nicăieri că tu și cu soțul mâncați moca, ca să ne explici tu cum vă permiteți să vă cumpărați de la un restaurant. Eu nu am scris asta nicăieri. Măi, dacă tot au făcut ei demersul acesta discriminatoriu, iată un lucru pe care l-am învățat eu la Londra și tu nu la Iași, a nu discrimina. Vezi că postarea ta este o încurajare la discriminare”, a precizat Dana Budeanu.

Dana Budeanu nu este de acord cu astfel de practici
Mai mult, stilista precizează că nu este de acord cu discounturile oferite celor care se vaccinează, în detrimentul celor neimunizați. Și aceasta deoarece în acest fel se creează premisele unei acțiuni discriminatorii. Așadar, fosta soție a lui Radu Budeanu a susținut clar și răspicat că este împotriva unui astfel de demers.

„Cum adică, 15% reducere pentru cei care se înțeapă?! N-am înțeles, adică ceilalți ce au? Au ciumă sau ce, poate unii nu se pot înțepa, poate nu vor, asta înseamnă că trebuie să fie discriminați la pește sau nu?! Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură. Eu n-am spus că ție ți-au dat, citește textul ca la Iași. Deci, eu am scris clar: ăia care dau moca la toate vedetele ca ele să posteze mâncare și să dea tag, apoi să dea moca la cei vaccinați, cu reducere 15%. Tu ai postat un îndemn discriminatoriu, și da, marș este vorba mea și a întregii țării, marș la astfel de demersuri și în general marș la tot ce se întâmplă acum. Nu avem nevoie la ambasadori pentru înțepat”, a mai spus Dana Budeanu.

Cum a reacționat Simona Gherghe
Simona Gherghe este conștientă că și-a atras câteva antipatii, motiv pentru care a precizat că toate comenzile sale la restaurante sunt plătite. Jurnalista și soțul ei își permit să achite nota de plată, atașând în online ultima factură.

„Am comandat de multe ori, dacă este cazul o să sun la bancă să cer extrasele de cont, să atașez toate facturile. Sper că mă credeți pe cuvânt pentru că așa procedăm de fiecare dată. Nu suntem adepții mocangelilor, repet, ne permitem. Mi se pare o chestie de bun simț să susținem afacerile, așa am făcut-o și în pandemie, inclusiv cu tag către locurile unde ne face plăcere să mâncăm”, este o parte din declarația prezentatoarei TV. Cert este că în momentul de față Dana Budeanu a pus paie pe foc în acest scandal cu Simona Gherghe, care este departe de a fi încheiat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate