Dana Nălbaru a revenit în muzică cu o piesă religioasă: „N-a fost ușor…”

Soția lui Dragoș Bucur, Dana Nălbaru, a revenit în muzică după o pauză destul de îndelungată, lansând o piesă cu tentă religioasă. Artista recunoaște că i-a fost destul de greu să filmeze videoclipul piesei, deoarece a fost îmbrăcată în fustă, în vârf de munte. În plus, Dana Nălbaru are o fericită viață de familie alături de soțul ei, Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se împart între viața de familie și cea profesională. El este actor, prezentator la „Visuri la cheie”, dar și jurat la „Românii au talent”. În schimb, Dana Nălbaru a fost pentru o bună perioadă de timp antreprenoare, după ce s-a retras din muzică. Aceasta s-a ocupat pentru o vreme de un bistro în centrul Bucureștiului, unde vinde prăjituri.

Dana Nălbaru a revenit în muzică
Dana Nălbaru s-a retras din trupa Hi-Q în 2003, după șapte ani de activitate alături de Mihai Sturzu și Florin Grozea. A continuat o perioadă solo, după care a renunțat de tot pentru a se dedica familiei. A revenit în muzică pentru scurt timp în 2019, atunci când a făcut parte din campania „Redescoperă iubirea”. Vedeta a lansat atunci o melodie cu un mesaj profund, „Drama”, videoclipul fiind regizat de Dragoș Bucur.
Acum însă, artista a revenit cu o piesă religioasă, în care vorbește despre Iisus. Publicul a primit bine această piesă, care se bucură deja de un număr mare de vizualizări pe YouTube. Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea cu gestul său, iar mulți s-au bucurat, amintindu-și de perioada în care vedeta făcea parte din celebra trupă Hi-Q. Melodia emoționantă, cu tentă religioasă, exprimă un strigăt către Iisus, dar și o incursiune în sufletul vedetei. De altfel, muzica și versurile îi aparțin.

Oricum, Dana Nălbaru a recunoscut că nu i-a fost ușor să filmeze pentru piesă, având în vedere că a fost îmbrăcată în fustă, în vârf de munte. Artistei i-a fost foarte frig, pentru că a filmat în nori și vânt, pe munte. Piesa se intitulează „Pe genunchi, eu” și debutează cu o emoție pură.

„Unii spun că e un act de curaj să cânți pentru sau despre Isus în vremurile noastre. Habar n-am dacă e așa, e ce am simțit să fac și nu cred că datorez vreo explicație nimănui. M-aș bucura, însă, să se mai găsească oameni care, fix în vremurile acestea, să rezoneze cu mesajul”, a scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat o fetiță de etnie rromă
Dragoș și Dana și-au întemeiat o familie mare și frumoasă. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2005 și împreună au trei copii, două fiice și un băiat. De menționat că fiica cea mică a cuplului a fost adoptată. În urmă cu aproximativ 5 ani, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat-o pe India Roxana, fata lor cea mică. Aceasta era o fetiță de pe lista copiilor greu adoptabili. La vremea aceea mai avea o lună până să împlinească 5 ani și tot ce îi trebuia era doar o familie.

Acum, Dragoș Bucur vorbește cu mândrie despre copiii lui. Actorul a precizat că Roxana s-a integrat bine în familie și copiii se înțeleg bine între ei.

„Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei, iar laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor”, a mai adăugat Dragoș Bucur despre Roxana.