24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Dana Rogoz a fost umilită de fosta nevastă a soțului ei

De foarte mulți ani, Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din pacate, Ozana Oancea, fosta soție a lui Radu, nu a putut depăși momentul în care a fost părăsită de soțul ei de atunci, vorbind deloc frumos despre „Abramburica”.

”E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a spus actrița Ozana Oancea.

Dana Rogoz a povestit emoționată despre clipa în care a fost cerută de soție, după o relație de 8 ani, în 2012 – de Radu Dragomir, care i-a dăruit un inel în valoare de 3.100 de lei: „Acum câteva zile, am fost martora unei cereri în căsătorie inedite, prin telefon.. Şi uite aşa mi-am adus aminte în detaliu momentul în care Radu a pus celebra întrebare: „Vrei să fii soţia mea?”. Radu nu avea dubii în privinţa răspunsului. Ştia că merge la sigur. Dar voia totuşi să fie pusă întrebarea, fix ca la carte şi să existe răspunsul, în mod oficial. După care să îmi pună inelul”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate