Ultimate magazine theme for WordPress.

Dăncilă, despre discuțiile de la Bruxelles, cu oficialii europeni: Juncker și Timmermans mi-au spus că trebuie să avem liniște și că trebuie să colaborez cu Iohannis

Viorica Dăncilă a afirmat că încă de la preluarea mandatului a spus că vreau să avem o bună colaborare interinstituțională cu parlamentul, cu președintele și celelalte instituții.

‘Din păcate, am avut surpriza să mi se ceară demisia de mai multe ori, iar eu îl consider un gest politic pentru că datele arată că nu era un temei din punct de vedere economic să se ajungă la această decizie’, a spus aceasta.

Dăncilă a amintit că a avut o vizită oficială la Bruxelles, recent, unde a discutat despre stadiul preluării președinției Consiliului UE, cu oficialii europeni.

Despre discuțiile cu aceștia, Dăncilă a spus: ‘La întâlnirea cu Juncker și Timmermans mi-au spus că trebuie să avem liniște și că trebuie să cooperez cu președintele Iohanis.. Mi-au spus că același lucru îl vor spune și președintelui Iohannis’.

Șefa Executivului a vorbit și despre întâlnirea de săptămâna trecută, de la Palatul Cotroceni, cu președntele Klaus Iohannis.

‘Președintele a pus mai multe întrebări, i-am predat și un dosar, senzația mea a fost că a fost mulțumit de stadiul pregătirilor pentru președinția Consiliului Uniunii Europene’, a spus Dăncilă despre întânirea cu șeful statului.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o vizită la Bruxelles,

 » Citeste mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies