8.9 C
București
luni, 10 mai 2021

Daniel Rotariu a fost mutilat de fostă iubită. Cum şi-a refăcut viaţa după inciddentul din 2016

În anul 2016, Daniel Rotariu a fost mutilat de fostă iubită cu acid sulfuric. După clipele exterm de grele prin care a trecut, tânărul, care a fost orbit, s-a căsătorit cu cea care a avut grijă de el cât timp a fost internat în spital. Românul s-a îndrăgostit de asistenta care i-a oferit îngrijiri medicale.

Daniel Rotariu și fosta sa îngrijitoare Anna Catanga, 31 de ani, sunt acum soț și soție după ce s-au căsătorit în orașul natal al bărbatului, în Timișoara.

În prezent, cuplul locuieşte la Nottingham. Cei doi s-au cunoscut atunci când Anna a avut grijă de Daniel, la un centru de reabilitare, după ce fosta iubită l-a orbit cu acid sulfuric în timp ce dormea. Între timp Anna a renunțat la slujbă, iar perechea a început prima întâlnire. Au un fiu de zece luni, David – al cărui pașaport a sosit abia cu o zi înainte să plece în România.

”După atacul cu acid, nu am crezut niciodată că acest lucru ar putea să mi se întâmple chiar mie, a fost minunat (n.r. faptul că s-a căsătorit cu cea care a avut grijă de el în spital). Au fost multe persoane care nu m-au mai văzut de când am fost stropit cu acid. A fost emoționant. Cred că unii au fost șocați de modul în care arăt. Rudele au început să plângă”.

”Eram fericită când mergeam spre altar, tot ce îmi doream era ca Daniel să mă poată vedea. Mi-a plăcut foarte mult rochia, coafura și make-up-ul. A fost totul foarte emoțional”, a spus ea.

În anul 2016, Daniel Rotariu a avut parte de drama vieții lui după ce a fost mutilat de fostă iubită. Katie Leong, a turnat jumătate de acid sulfuric pe chipul bărbatului în timp ce dormea. Aceasta a testat lichidul pe carnea de cârnați pentru a verifica dacă ar dizolva carnea umană, s-a spus în instanță.

Un soldat din Marea Britanie şi-a bătut fostă iubită şi i-a tăiat gâtul doar pentru că vroia să o facă urâtă
Jason Hughes, în vârstă de 40 de ani, a atacat-o pe Natalie Allman, în vârstă de 26 de ani, în timp ce aceasta stătea pe pat, la doar câteva minute după ce fuseseră de acord să se despartă.

A încercat să o sufoce de câteva ori cu o pernă, apoi a început să o lovească peste faţă cu orice obiect a apucat. Apoi a folosit o lamă pentru a-i tăia gâtul (a făcut o incizie cu o lungime de 20 de centimetri), ratând la câţiva milimetri o arteră principală.

Cei doi băietei gemeni ai cuplului, în vârstă de doi ani, au asistat îngroziţi la tot atacul. Mai mult, atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, i-au găsit în pat, alături de mama lor, care zăcea într-o baltă de sânge.

Din fericire femeia a supravieţuit, având opt răni la cap şi cinci fracturi la oasele fetei. Bărbatul a fost arestat.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate