Daniela Crudu își dorește un copil: „E și timpul meu”

Daniela Crudu spune că a venit timpul să se așeze la casa ei și să facă un copil. Aceasta are o relație de un an cu un bărbat cu care dorește să își întemeieze o familie.

Crudu locuiește în prezent în Suedia, împreună cu sora ei, Ana Crudu. Fosta asistentă de televiziune spune că îi place viața de acolo și că nu ar vrea să mai revină în țară.

„Aici îmi place că nu e aglomerat absolut deloc, traficul e lejer. De exemplu, mergem acum să vizităm o rezervație de elani. Nu e prea populată țara… Când vreau agitație, merg la Copenhaga, ajung într-o oră. Acolo merg la shopping, la viață de noapte, la distracții, restaurante mai frumoase, acolo sunt cele mai multe cu stele Michelin. Totuși, mie îmi place și Suedia”, a declarat Daniela Crudu pentru Fanatik.

Cum își câștigă existența Daniela Crudu în Suedia
Aceasta își câștigă existența în Suedia, postând pe o rețea de socializare pentru adulți.

„Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, a povestit ea.

Daniela Crudu stă foarte bine și pe plan personal. Iubește de un an, iar iubitul ei nu are nicio problemă cu domeniul în care ea activează.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a precizat fosta asistentă tv.

De asemenea, Daniela spune că a venit vremea să fie fericită.

„Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a subliniat bruneta.