Ce studii are Daniela Crudu

Daniela Crudu a devenit cunoscută din postura de asistentă TV, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Apoi, a făcut trecerea de la matinal la emisiunile nocturne, mai exact la ”Un show păcătos”.

Înainte de a-și face debutul în televiziune, Daniela Crudu a lucrat ca animatoare în mai multe cluburi din București și a cochetat și cu modelling-ul, participând la defilări pentru diverse brand-uri de haine. Din postura de model a ajuns și în televiziune, după ce a câștigat titlul de ”Cel mai sexy fotomodel din România”.

De ceva timp, Cruduța a ieșit din lumina reflectoarelor și spune că nu o tentează să revină în televiziune. Chiar dacă a renunțat la proiectele TV, Daniela nu o duce rău deloc, pentru că nu duce lipsă de contracte de imagine și colaborări. Face publicitate pentru diverse brand-uri și este MC la evenimente.

”Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune, totuși, nu”, spune Cruduța.

Cât despre proiectele pe care le are în derulare în prezent, Cruduța nu se poate plânge. Are contracte care o țin ocupată și face publicitate și pe contul ei de Instagram, pentru diverse brand-uri.

Nu multă lume știe, și și mai puțini ar putea crede, că Daniela Crudu chiar are studii în domeniul în care a profesat și că este licențiată în jurnalism.

Cruduța, așa cum îi spun prietenii, a absolvit Liceul Economic Nr. 4 din București.

”Îmi aduc aminte că era roşcată şi tunsă scurt, nu era fardată, am văzut-o îmbrăcată cu cămaşa închisă cu nasturii până la gât, cu pantaloni lungi, foarte politicoasă. Nici nu mi-am dat seama că este Daniela Crudu, mi-au zis elevii din sală.

Din ce mi-au spus profesorii, învăţa foarte bine şi se ţinea de carte, chiar dacă nu a terminat la zi. Avea abonament la biblioteca şcolii, citea mereu suplimentar acasă.

Făcea parte dintr-o gaşcă de elevi buni care chiar învăţau. Ei erau tocilarii, cum făceau miştouri colegii din clasele mai mici”, a dezvăluit Liviu Pavel, vicepreşedintele comisiei de la ”Dimitrie Bolintineanu” la examenul de bacalaureat.

După care, Cruduța a intrat la Facultatea de Jurnalism, pe care a și absolvit-o cu note mari…Într-un fel, așa se poate și explica starea în care a ajuns jurnalismul în România!