joi, 28 mai 2020

Daniela Gyorfi a explicat de ce nu s-a casatorit cu George Tal, cel alaturi de care formeaza un cuplu de foarte multi ani.

Știrile zilei

Se pregăteşte o nouă Ordonanţă de Urgenţă! Schimbări importante în viaţa românilor, de la 1 Iunie

Începând cu data de 1 iunie, în viața românilor ar putea avea loc schimbări extrem de importante. Ludovic Orban...

SUA se pregătesc să o acuze de trafic de droguri pe prima doamnă a Venezuelei

Prima doamnă a Venezuelei, Cilia Flores, are o îndelungată experienţă de jocuri politice, dar procurorii americani se pregătesc să...

Daniela Gyorfi a explicat de ce nu s-a casatorit cu George Tal, cel alaturi de care formeaza un cuplu de foarte multi ani.

Daniela Gyorfi formeaza un cuplu cu George Tal. Cei doi impreuna o fetita, Maria. Desi se inteleg foarte bine, cei doi nu si-au oficializat relatia.

Cantareata a explicat la emisiunea pe care Cristina Siscanu o prezinta online, de ce nu s-a maritat cu George Tal.

”Nu sunt casatorita cu George pentru ca prima data cand am vrut sa facem pasul, nu era finalizat divortul lui din Germania, iar a doua oara s-a internat mama in spital.

Am spus ca daca mama a fost de acord cu casatoria cu George si faptul ca el m-a cerut de la mama, asta a contat. Nu tin neaparat sa ma casatoresc.

Maria stie ca noi nu suntem casatoriti. Pe mine ma cheama Gyorfi, pe el Tal, iar pe ea Gyorfi Tal”, a declarat Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro.

”George mai are trei copii in afara de Maria, dar nu m-am gandit niciodata la avere. Si spun asta pentru ca lucrurile astea sunt clare din punctul asta de vedere: ce e al meu, e al meu!

Casele sunt ale mele! Dar, totul este la comun atata timp cat suntem impreuna, nu se pune problema ca e casa mea”, a mai spus ea.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Daniela Gyorfi a explicat de ce nu s-a casatorit cu George Tal, cel alaturi de care formeaza un cuplu de foarte multi ani. 1