14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Daniela Gyorfi, dezvăluiri din viața de cuplu: „Nu dorm cu el”

Prezentă în platoul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, Daniela Gyorfi a făcut o mărturisire surprinzătoare despre relația cu George Tal! Cântăreața nu împarte patul cu partenerul ei de viață, ci cu fiica lor, Maria, și a explicat de ce. În plus, nu doar artista a făcut dezvăluiri “picante” din povestea lor de dragoste, ci și cunoscutul impresar.

Daniela Gyorfi, despre motivul pentru care nu doarme cu George Tal
Daniela Gyorfi și George Tal au fost astăzi provocați de îndrăgitul prezentator de la Pro TV să își exprime sentimentele pe care le au unul față de celălalt prin intermediul unor desene, după cum puteți viziona pe filmarea de mai jos. Potrivit declarațiilor făcute de partenerul vedetei, aceasta vorbește extrem de mult și nu gătește pentru că nu îi place. Mai în glumă, mai în serios, impresarul a menționat că și-a pierdut podoaba capilară din cauza discuțiilor interminabile pe care le deschide partenera lui de viață.

“Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată, mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată, vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a declarat George Tal în cadrul emisiunii “La Măruță”, difuzată de luni până vineri de la ora 15:00 până la 17:00.

La scurt timp, artista a intervenit și a spus: “Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis”. Ulterior, Daniela Gyorfi a mărturisit că ea și George Tal nu dorm în aceeași cameră, pentru că o deranjează sforăitul lui. Micul lor secret s-a aflat la câteva zile după ce vedeta a recunoscut că este într-un război cu boala secolului: depresia.

“Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a declarat cântăreața de 52 de ani.

Daniela Gyorfi și George Tal, părinți de fetiță
Cunoscuta artistă a născut-o pe fiica ei pe când avea 42 de ani. Maria a venit pe lume pe 16 februarie 2011 în urma unei operații de cezariană la o clinică privată din Capitală. Ea avea greutatea de 2,640 kilograme și înălțimea de 48 de centimetri. Fiica Danielei Gyorfi a venit cu o săptămâna mai devreme decât era programată. Partenerul artistei este impresarul George Tal și el mai are încă trei copii din relațiile sale anterioare.

Daniela Gyorfi este o cântăreață română de origine maghiară. S-a născut pe 12 octombrie 1968 la București, a urmat cursurile liceului George Enescu și, ulterior, pe cele de la Școala Populară de Artă.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate