Daniela Iliescu, reacție dură după ce Culiță a fost acuzat că a omorât un om. Iubita artistului tună și fulgeră: “Ați fost prostiți!”

Culiță Sterp trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul interpret se confruntă cu multe probleme în ultima vreme și toate se țin scai de el. De curând s-a zvonit chiar că ar fi ucis un om în urmă cu șase ani, ceea ce i-a stricat și mai tare imaginea, dar adevarul a ieșit la iveală și iubita lui a intervenit ca să clarifice lucrurile.

Daniela Iliescu, foarte dezamăgită

În ultimele zile s-a vehiculat că celebrul Culiță se afla la volanul unei dubițe în 2016, când a adormit la volan și a intrat pe contrasens. Se pare, însă, că nu era vorba despre el, ci despre Nicolae Sterp, născut în Sibiu, care are 35 de ani și deține un magazin în Reșița.

 

În acest context, Daniela a intervenit pentru a-și apăra iubitul. Femeia este foarte dezamăgită de faptul că oamenii s-au lăsat prostiți și nu au încercat să afle adevărul, preferând să facă un mare scandal dintr-o situație în care nici măcar nu a fost implicat.

„Deja s-a ajuns prea departe. Ascultați cu atenție cap coadă și o să înțelegeți, toți cei care ați arătat cu degetul, cât ați fost de prostiți”, a scris Daniela Iliescu pe contul de Instagram.

Culiță vrea să se facă dreptate

Culiță este foarte dezamăgit de ce se întâmplă în viața lui și nu înțelege de ce oamenii sunt atât de răi. Din cauza unei confuzii a numelui și a ignoranței celorlalți, care nu au verificat informația înainte de a o crede și de a răspândi, a fost acuzat de o faptă pe care nu a comis-o și a fost numit criminal.

„Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016. M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa”, a spus Culiță Sterp pe Youtube.

Artistul susține că a fost văzut ca un „recidivist” și ca un „criminal”, deși nu a fost implicat într-un asemenea accident. Este dezamăgit de oameni și mai ales de presa care răspândește informații false și vrea să se facă dreptate. Vedeta a dat în judecată două posturi de televiziune românești.