23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Daniela, iubita lui Culiţă Sterp, prima imagine cu burtica de gravidă

În urmă cu câteva zile, veste că iubita lui Culiţă Sterp ar fi însărcinată a luat cu asalt showbiz-ul. Dar iată cum a fost surpinsă blondina în ziua de Crăciun. Anunţul că iubita lui Culiţă Sterp ar fi însărcinată în patru luni a luat pe toată lumea prin surprindere. Și aceasta mai ales pentru că artistul participă la Survivor România şi va fi plecat în Republica Dominicană, nu se ştie pentru cât timp.

Cum arată prima imagine cu iubita lui Culiţă Sterp însărcinată
La doar câteva zile după ce au apărut primele zvonuri despre presupusa sarcină, iubita lui Culiţă a postat pe contul de Instagram o fotografie care scoate la iveală sarcina. În imagine se poate observa burtica de gravidă a blondinei, iar lucrurile par destul de clare, deşi nici Culiţă şi nici iubita sa, nu au confirmat în mod oficial că vor deveni părinţi în scurt timp.

De asemenea, artistul pare a fi în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă copilul în braţe, iar asta îl va ambiţiona să dea tot ce este mai bun din el la Survivor şi să se întoarcă acasă câştigător.

„E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu ştiu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoţionaţi. Acum Culiţă este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela la Survivor, dar ea îl susţine şi i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naşte bebeluşul, Culiţă Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au declarat surse din anturajul artistului.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate