16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu: „Dacă a fost bătută, poate este ceva greşit cu ea”

Daria Radionova a vorbit despre Bianca Drăguşanu, mai exact de bătăile pe care le-a primit de la Alex Bodi. Vedeta a declarat că nu îi este frică de afacerist, deoarece nu a fost niciodată violent cu ea, dacă Bianca a fost agresată, „poate este ceva greşit cu ea”.

Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu. Actuala iubită a lui Alex Bodi a declarat că „au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele”.

“De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni.

Daria Radionova, despre Bianca Drăguşanu

Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el.

De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările”, a spus Daria Radionova pentru Antena Stars.

Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi

Bianca Drăguşanu a dezvăluit detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi. Blondina a mărturisit printr-un adevărat calvar, care părea să nu se sfârşească niciodată. Aceasta îl acuză pe fostul ei soţ că a lovit-o, jignit-o şi ţinută cu forţa.

Când am putut și am scăpat de el și am fost sigură că nu mă mai prinde pe undeva pe la un colț de stradă, ca să mă ia la bătaie de față cu lumea. Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. Între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta.

Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. El nu a știut chestia asta, a aflat ieri că va urmărit penal. El pe asta se baza. Că a trecut, că a expirat si că îl doar la papuc.

Eu m-am săturat să trec prin coșmarul ăsta. Și când eram de față cu prietenii mei. Când încă eram vânătă. Și atunci a mai existat un episod în care mai avea puțin și dădea în mine. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit.

M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate