David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!” | Vedete | Libertatea pentru femei.David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!”

Acesta i-a povestit lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D, că unele dintre cele mai traumatizante momente trăite au legătură cu Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit.

Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș.

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii.

Nevoit să doarmă în scări de bloc
Dacă violența relatată de David nu era suficient, acesta a fost nevoit, copil fiind, să îndure și o serie de pedepse de-a dreptul halucinante. Fiul Luminiței Anghel susține că de multe ori nu a fost primit în casă, fiind nevoit să doarmă pe unde a găsit.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, își amintește el.
Continuarea pe libertateapentrufemei.ro