De când ar fi aflat, de fapt, Anamaria Prodan de infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf. Ce a mărturisit impresara: „N-am înțeles lipsa asta acută de mândrie și de bărbăție”

Pe data de 19 noiembrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial. De curând, impresara a vorbit despre problemele din relația de cuplu pe care le sesizase în urmă cu mult timp. Anamaria Prodan a mărturisit că mai mulți oameni din lumea sportului i-au spus de episoadele de infidelitate ale fostului său soț, dar la acel moment, nu le-a crezut.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a lăsat cu scântei, dar și cu multe dezvăluiri din partea amândurora. De curând, impresara a vorbit despre perioada în care au apărut primele zvonuri despre infidelitatea antrenorului. Atunci, Anamaria Prodan nu le-a crezut și chiar a sperat că situația se va îmbunătăți, după cum mărturisește chiar ea.

Speculațiile despre antrenorului ar fi apărut în urmă cu mai mulți ani
Anamaria Prodan a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, au apărut primele informații potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar fi fost infidel. În plus, impresara susține că i-a atras atenția fostului soț că aceste zvonuri pot afecta grav căsnicia.

Aceasta a mai spus că, la acel moment, antrenorul ar fi avut o altă amantă, iar femeia ar fi beneficiat de banii familiei.

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”. A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Ulterior, cei doi decis să plece din țară, lucru care pare să îmbunătățească relația celor doi. Anamaria Prodan a povestit că, în acea perioadă, amândoi au luptat pentru menținerea căsniciei.

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”. S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici. Și am plecat împreună (…) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”, a continuat impresara.

Ce spune impresara despre momentele de infidelitate ale fostului soț
În plus, impresara nu a ezitat să critice atitudinea fostului soț. Impresara a vorbit și despre femeia care i-ar fi fost amanta în acea perioadă, menționând că nu poate înțelege cum fostul soț a putut călca strâmb, în contextul în care era căsătorit cu impresara.