De când se iubeşte cu Gina, Smiley şi-a renovat „cuibuşorul de nebunii”. Uite cum arată acum vila care a prins culoare de când este îndrăgostit

5.888

Nu neagă, dar nici nu au ieşit să recunoască faptul că au o relaţie de câteva luni. Smiley (34 de ani) şi Gina Pistol (35 de ani) îşi consumă iubirea departe de ochii curioşilor, în vila solistului de la Cernica. Vilă care a prins culoare de când Smiley e îndrăgostit.

Despre casa lui Smiley, în valoare de 300.000 de euro, s-au scris pagini întregi şi toţi fanii au reuşit să pătrundă virtual în interiorul ei, cu ajutorul unor poze postate de arhitecţii care s-au ocupat de locuinţă. Dintr-o casă monotonă, designerii au creat un spațiu de locuit al contrastelor.

În timp ce camerele cu pereţii vopsiţi în alb şi bleu dau interiorului un aer mediteranean, faţada casei pare destul de mohorâtă. Surpriză, însă! De când s-a amorezat de frumoasa Gina, Smiley a simţit nevoia să dea puţină culoare şi exteriorului.

Aşa arăta vila solistului din Cernica, în urmă cu câteva luni:
De când se iubeşte cu Gina, Smiley şi-a renovat „cuibuşorul de nebunii”. Uite cum arată acum vila care a prins culoare de când este îndrăgostit 1
Solistul a tocmit rapid câţiva muncitori care s-au apucat de zugrăvit şi montat pavele. Gardul care până mai ieri era făcut din fier forjat, placat cu policarbonat, este acum “îmbrăcat” într-un înveliş multicolor, care te duce cu gândul la staţiunile greceşti. Elemente cu alb şi albastru se regăsesc şi pe faţada casei, deasupra ferestrelor.

Gina Pisto i-a schimbat total viata lui Smiley .Dupa ce s-a combinat cu Gina ,Smiley a simtit nevoia sa aduca niste imbunatatiri casei unde a locuit cu Laura Cosoi si s-a apucat de zugravit si montat pavele. Culoarea aleasa la renovarea casei a fost albastrul ochilor Ginei Pistol.
cezar.preda-Septembrie-22.09.2017- Casa renovata Smiley

E vecin cu mulţi colegi din showbiz

Complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village, cuprinde 58 de vile, care au stârnit interesul multor vedete. Lângă Smiley şi-a cumpărat casă şi prietenul Marius Moga, însă în acel cartier mai locuiesc Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai de la Akcent. Vilele au o suprafaţă construită de 290 de metri pătraţi şi sunt compuse din living, bucătărie deschisă, dinning, garaj, trei dormitoare, trei băi. Terenul are o suprafaţă de 456 mp, fiind amenajat cu gazon şi loc pentru grătar.

Când s-au cuplat cei doi

Prietenii l-au dat de gol pe Smiley în legătură cu povestea de iubire pe care o trăiește cu frumoasa Gina Pistol.

”Se știu de mulți ani, însă abia în urmă cu șapte luni s-a lăsat cu sentimente, ca să zic așa. În 31 martie, Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa . După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, pentru Click!, o persoană din anturajul celor doi.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise