sâmbătă, 21 noiembrie 2020

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Pe la începutul lunii iulie, fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” aflau că cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind înlocuită imediat de o tânără blondă, Cristina Mihaela.

”Am început să mă simt vinovată”

Decizia Andreei Mantea de a renunța la a mai prezenta emisiunea a venit după ce și-a dat seama că sacrificiile făcute, și mai ales că micuțul ei simțea extrem de tare dorul de casăși de tată, pe care nu-l mai văzuse de trei luni, după cum povestește chiar Andreea.

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el.

Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo.

A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a spus Andreea, pe contul său de youtube.

Decizia vedetei are legătură directă cu fiul ei

După mai bine de doi ani, multe sacrificii, dar cel mai important îndepărtarrea fiului ei, David, de toți cei apropiați din România, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări drastice.

Timp de doi ani, alături de micuțul David, Andreea a locuit în Turcia, departe de familie și departe de tatăl micuțului. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

Decizia vedetei are legătură directă cu fiul ei După mai bine de doi ani, multe sacrificii, dar cel mai important îndepărtarrea fiului ei, David, de toți cei apropiați din România, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări drastice. Timp de doi ani, alături de micuțul David,

Andreea a locuit în Turcia, departe de familie și departe de tatăl micuțului. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă