miercuri, 23 septembrie 2020

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Pe la începutul lunii iulie, fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” aflau că cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind înlocuită imediat de o tânără blondă, Cristina Mihaela.

”Am început să mă simt vinovată”

Decizia Andreei Mantea de a renunța la a mai prezenta emisiunea a venit după ce și-a dat seama că sacrificiile făcute, și mai ales că micuțul ei simțea extrem de tare dorul de casăși de tată, pe care nu-l mai văzuse de trei luni, după cum povestește chiar Andreea.

„Dacă, până acum, am sacrificat totul și nu m-a interesat, am început să mă simt vinovată pentru că îl sacrificam și pe el și nu era corect. Consider că, dacă vreau să fac ceva în această viață, trebuie să țin cont și de el.

Am fost un pic egoistă când am ales să plec, fără să mă intereseze prea mult ce va trăi el acolo.

A fost o experiență frumoasă pentru el, dar trebuia să se oprească pentru, în curând, va trebui să meargă la școală și vreau să crească exact așa cum am crescut eu”, a spus Andreea, pe contul său de youtube.

Decizia vedetei are legătură directă cu fiul ei

După mai bine de doi ani, multe sacrificii, dar cel mai important îndepărtarrea fiului ei, David, de toți cei apropiați din România, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări drastice.

Timp de doi ani, alături de micuțul David, Andreea a locuit în Turcia, departe de familie și departe de tatăl micuțului. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

Decizia vedetei are legătură directă cu fiul ei După mai bine de doi ani, multe sacrificii, dar cel mai important îndepărtarrea fiului ei, David, de toți cei apropiați din România, Andreea Mantea a realizat că este momentul unei schimbări drastice. Timp de doi ani, alături de micuțul David,

Andreea a locuit în Turcia, departe de familie și departe de tatăl micuțului. Cu toate că avea un salariu pe măsură, Andreea a considerat că nimic nu merită un asemenea sacrificu din partea sa, sau a fiului ei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă