De ce ar trebui să bea femeile bere? 7 motive pentru care fiecare femeie ar trebui să bea!

Studii recente au arătat că consumul de bere, în special bere neagră, este benefic pentru sănătatea și frumusețea femeilor. Citiți câteva fapte despre efectele pozitive ale consumului de alcool. Dacă, de asemenea, credeți că berea cu rouă adecvată este doar pentru bărbați, este o greșeală. Studiile vorbesc de la sine. Berea, și mai ales cea neagră, este foarte bună pentru sănătatea și frumusețea femeilor.

Întărește oasele

Femeile care beau două beri pe zi au oase mai puternice . Prezintă rezultatul unui studiu de medicină naturală din regiunea americană Oregon, care a fost publicat în Jurnalul de Medicină Naturală. Același studiu a arătat că berea conține o cantitate semnificativă de siliciu degradabil, care este unul dintre elementele foarte importante din oasele umane. Prin urmare, consumul moderat de bere este recomandat în special femeilor în menopauză, care este asociat cu subțierea oaselor.

 

Prevenirea răcelilor și a efectelor antiinflamatorii

Berea este o sursă de vitamine și minerale precum magneziu, calciu și seleniu . De asemenea, conține mulți antioxidanți care stimulează sistemul imunitar. Hameiul, ca componentă de bază a berii, conține substanțe antiinflamatoare puternice.

Piele mai frumoasă

Berea este o sursă excelentă de vitamine din complexul B care sunt responsabile de frumusețea pielii. De asemenea, berea ajută la oprirea pielii și furnizează energie întregului corp. Cu toate acestea, berea neagră are mai mulți nutrienți decât berea ușoară și oferă o serie de beneficii pentru sănătate: reduce colesterolul rău, susține digestia, face pielea mai frumoasă și întărește sistemul imunitar .

 

Berea reduce balonarea

350 ml de bere neagră conțin suficiente fibre pentru a vă asigura sănătatea tractului digestiv. Reduce balonarea și constipația. Berea ușoară are mai puțin de 1 gram de fibre în comparație cu aceeași cantitate de bere neagră.

Diminuează oboseala

Dacă vă simțiți obosit și iritat, probabil că sunteți obosit, care poate fi cauzat de lipsa de fier din sânge. Berea neagră este o sursă excelentă de fier , o sursă bogată de vitamina B, în special B12 , care se găsește în plante și este responsabilă pentru producerea de celule roșii din sânge.

Protejează inima

Consumul de bere într-o măsură rezonabilă afectează și nivelul colesterolului bun și îl reduce pe cel nociv. Diluează sângele , reducând riscul de infarct. Un studiu italian a arătat că femeile care au băut o bere pe zi au fost cu 42% mai puțin susceptibile de a dezvolta boli cardiovasculare decât cele care nu au consumat alcool. Consumul moderat de alcool limitează, de asemenea, capacitatea de a dobândi diabet de tip 2.

Hidratarea după efort

Uitați de băuturile energizante și încercați un pahar de bere după antrenament. Cercetătorii spanioli de la Universitatea din Granada au descoperit că berea hidratează mai mult decât apa pură.