15.5 C
București
marți, 18 mai 2021

De ce boală suferă Gabriela Cristea: „Fără să am niciun simptom”

Gabriela Cristea e pusă pe fapte mari. Vedeta este hotărâtă să își acorde puțin timp ei și să își îmbunătățească aspectul fizic. Iar prima etapa a fost o vizită la dentist, unde a avut parte de o surpriză neplăcută.

Se pare că Gabriela Cristea suferă de o boală la nivelul danturii. Medicul dentist i-a dat o veste proastă vedetei și i-a spus că are parodontoză, o afecțiune a dinților. Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii cele întâmplate și a mărturisit că datorită lor a ajuns în cabinetul stomatologici.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune TV.

Gabriela Cristea, trece la dietă
După ce problema cu dinții o să fie rezolvată, Gabriela Cristea are alte planuri mari. Aceasta a mai anunțat că intenționează să ajungă la o siluetă de invidiat, așa că a hotărât să slăbească în jur de 10 kilograme.

Deși o să apeleze la o dietă destul de strictă, vedeta a mărturisit că nu se stresează și este sigură că va ajunge la rezultatul dorit.

”Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez”, a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea în scandal cu fanele: ”Nu mai modifica pozele, că nu mai ai 20 de ani și nici 40 kg!”
Gabriela Cristea a intrat în scandal cu fanele. Prezentatoarea TV intră mereu în dialog cu fanii de pe conturile sale de socializare. În unele situații discuțiile se mai lasă cu scântei. Așa s-a întâmplat și de curând, când vedeta a postat un mesaj prin care promova un produs cosmetic.

”Indiferent de domeniul în care lucrezi, expresia fetei este mega importantă, iar sprâncenele sunt cele care dau mare parte din expresivitate. Din păcate nu am fost înzestrată de la natură cu sprâncene conturate frumos, ba ale mele sunt chiar..”, a notat Cristea, recomandând apoi produsul respectiv.

Gabriela Cristea în scandal cu fanele
Imediat după această postare o admiratoare i-a scris: ”Nu mai modifica pozele, că nu mai ai 20 de ani și nici 40 de kg, lasă-te așa naturală cum te vedem la tv”, a notat Anuța. Nici Laura nu a menajat-o pe Gabriela Cristea: ”Multe prietene de-ale mele nu te mai urmăresc pentru că folosești prea multe filtre, eu mă mai gândesc, fii naturală, că e cel mai bine!”.

Prezentatoarea TV a scris imediat un mesaj lămuritor: ”Îmi doresc să fiu urmărită pentru mesajul pe care încerc să îl transmit, nu pentru tâmpenii de genul. Daca simți că nu rezonezi cu mine, e mai bine să nu mă mai urmărești. E doar decizia ta!”, a punctat celebra prezentatoare tv.

Când și-a facut debutul în televiziune Gabriela Cristea
Gabriela Cristea (45 de ani) a debutat în televiziune în 1994, fiind prezentatoarea concursului Eurovision, la TVR. Apoi, Cristea și-a completat cariera lucrând pe la mai toate televiziunile de calibru din România. Între 2008 și 2013, Gabriela a fost căsătorită cu fostul rugbyst Marcel Toader, din 2015 fiind soția lui Tăvi Clonda, cu care are două fete. Adevaratul boom al carierei sale a fost in timpul petrecut in realizarea diferitelor reality-show-uri matrimoniale. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt Nora pentru mama si Mireasa pentru fiul meu.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea cu Tavi Clonda?
Chiar daca de multe ori fanele nu sunt de acord cu Gabriela Cristea si se mai iveste cate un scandal, aceasta are o relatie extrem de frumoasa.

Într-un interviu acordat, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cate puțin din rețetă succesului relației lor.

„O discuție în contradictoriu mai avem. Dar cum se ridica tonul, mi se ridica și parul în cap. Ne uitam amândoi unul la altul și atunci ne zicem, nu e bine… Și încercam să nu cream energie negativa intre noi”,a spus Tavi Clonda.

El e mai pacifist decât mine, eu sunt mai colerica. Și, chiar mi se pare o chestie foarte sexy. Atunci când sunt supărată și urlu, el vine și-mi zice: gata, iubita mea, o să rezolvam. În acel moment, m-am înmuiat”, a mai spus Gabi Cristea pentru publicația citata.Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Cântărețul venise să dea o proba pentru band-ul emisiunii, și chiar daca din punct de vedere profesional a reușit să o impresioneze pe actuala lui sotie, încă de atunci, nu același lucru s-a întâmplat la capitolul „fizic”.

Motivul? Tavi Clonda venise la audiții îmbrăcat în…pantaloni scurți.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate