25 C
București
vineri, 7 mai 2021

De ce boală suferă Paula Chirilă. Actriţa tocmai a primit diagnosticul

Paula Chirilă a părăsit marţi seara plaotul XNS cu ambulanţa, iar acum a aflat de ce boală suferă. Aceasta a povestit în cadrul emisiunii despre diagnosticul crunt pe care l-a primit. Din nefericire, artistă se confrunta şi cu alte probleme.

Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța, după ce a acuzat dureri abdominale și stări de rău.

Ce diagnostic i-au pus medicii
Paula Chirilă a aflat de ce boală suferă după ce a fost preluată de urgență de un echipaj medical și transportată la spital, unde vreme de câteva ore i s-au făcut investigații. Rezultatele nu au fost deloc bune. Paula Chirilă a mărturisit că suferă de o boală numită dispepsie ulceroasă, cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii pe care le consuma pentru a-și ameliora durerile cauzate de o altă problemă, hernie de disc acutizată.

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Actriţa se confruntă și cu alte probleme, divulgate chiar de ea. Suferă și de o hernie de disc lombară! Paula a decis, în urmă cu doar câteva luni, să redecoreze casa, astfel că a utat de una singură mobile. Și atunci s-a întâmplat, hernie de disc.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a dezvăluit Paula Chirilă.

Paula Chirilă, primele declaraţii după despărţirea de iubitul cu 16 ani mai tânăr
După ce a divorţat, Paula Chirilă a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei timp de câteva luni alături de un bărbat pe nume Adrian. Acesta este cu 16 ani mai tânăr ca vedetă. Deşi toată lumea credea că cei doi vor merge în faţa altarului, povestea lor de dragoste a ajuns însă la final.

„Când au fost trimise pe pont cum ar veni, la acea publicaţie, că nu le-am trimis eu… Şi le-a trimis singur, probabil, ca ele să apară şi să văd eu. Pe mine nu m-a afectat absolut deloc. Mă clarificasem de dinainte de a o termina. A fost decizia mea. Nu-mi bat capul. De ce să mă obosesc, să-mi consum energie, timp?”, a declarat Paula Chirilă la „Rai Da Buni”.

Actriţa a mărturisit că nu a suferit foarte mult, pentru că şi-a găsit deja ainare în braţele altcuiva, însă nu a vrut să mai vorbească despre noul ei iubit. „Mai bine aşa. Dacă vorbeşti prea mult, se umfla orzul în fiecare”, şi-a explicat vedeta decizia.

De curand, artista a aflat si de ce boala sufera.

„A fost un ataşament, nu am fost îndrăgostită, nu am suferit. Nu am plâns, nu am avut depresii. Sunt ok, sunt pe picioarele mele. Sunt pregătită să mă reindragostesc, de ce nu?”, a dezvăluit Paula.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate